Η επικείμενη αναδιάρθρωση των δύο επαγγελματικών κατηγοριών σε μια ενιαία κατηγορία, περισσότερο έχει θολώσει τα νερά παρά να τα έχει ξεδιαλύνει. Μερικές ημέρες πριν από την πολυπόθητη σέντρα στην κατηγορία και κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τις ομάδες εκείνες που θα παραμείνουν στην κατηγορία εφόσον ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να έχει περάσει στον αθλητικό νόμο το θέμα της αναδιάρθρωσης, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ενοποιηθεί η SL2 με την FL ή θα γίνει κάτι διαφορετικό! Οι δηλώσεις παραγόντων όπως του Παναγιώτη Μαντζανά (Απόλλων Λάρισας) , ότι και τη νέα χρονιά οι ομάδες της SL2 δεν θα δεχτούν την συγχώνευση με τις ομάδες της FL, πυροδότησαν άλλες καταστάσεις και την ανησυχία, πλέον στους παράγοντες της FL να είναι κάτι από παραπάνω έντονη.

Και η ανησυχία μεγαλώνει όσο ο κος Αυγενάκης δεν ξεκαθαρίζει το ήδη μουντό τοπίο! Το μεγάλο ερωτηματικό που βασανίζει άπαντες, είναι τι θα γίνει από τις θέσεις 3 και κάτω καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος όλες αυτές οι ομάδες από τους δύο ομίλους να πέσουν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Επίσης, ένα μεγάλο θέμα είναι ότι στην Λίγκα (Α2 και Β΄ Εθνικής) την πλειοψηφία στον Συμβούλιο έχουν οι ομάδες της A2! Πόσο μάλλον όταν αρκετές ομάδες πέρυσι ψήφισαν κατά της αναδιάρθρωσης! Σιγά, σιγά διαφαίνεται ότι λίγο πριν από την σέντρα θα υπάρξει πολεμικό κλίμα με τις ομάδες να απειλούν ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν εάν δεν ξεκαθαρίσει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υπάρχει ένα αρραγές μέτωπο από όλες τις ομάδες που ζητούν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να γνωρίζουν τους όρους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό αυτό το πρίσμα των εξελίξεων θα υπάρξει συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για να ξεκαθαρίσει το θέμα και ο πρώτος να έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του έτσι ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Το μπαλάκι λοιπόν θα πάει στον κο Αυγενάκη ο οποίος θα αποφασίσει τι είδους αναδιάρθρωση θα κάνει και πόσες ομάδες θα έχει η νέα αυτή κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.