Χείρα βοηθείας τείνει η Φλόγα Κυψέλης στον ΑΟ Τσιλιβή και πολύ πιθανόν να συναινέσει για να είναι ο Καμερουνέζος τεχνικός και στις δύο ομάδες.

Μια μέση λύση που να ικανοποιεί και τις δύο ομάδες , προκρίνεται αυτή την στιγμή για την περίπτωση του Καμερουνέζου προπονητή Πατρίκ Ενγκεμά ο οποίος βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος δηλαδή σε μια δύσκολη θέση από την οποία θα πρέπει να βγει αλώβητος όπως φυσικά αλώβητες θα πρέπει να βγουν και οι δύο ομάδες. Ο Ενγκεμά είναι προπονητής της Φλόγας Κυψέλης που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου και όπως όλα δείχνουν θα είναι και τη νέα χρονιά αφού έχει δεσμευτεί έχοντας ικανοποιηθεί οικονομικά.

Από την άλλη πλευρά είναι η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή η οποία ψάχνει προπονητή ικανό, έμπειρο που να κατέχει και το ανάλογο δίπλωμα και φυσικά να είναι από το νησί αφού τα οικονομικά φέτος θα είναι περιορισμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες,  έγινε συνάντηση σε επίπεδο προέδρων όπου ο πρόεδρος του ΑΟ Τσιλιβή Τάκης Γκαβάς  ζήτησε την βοήθεια του προέδρου της Φλόγας Κυψέλης Σπύρου Καλογερία. Το κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν θετικότατο με τον διοικητικό ηγέτη της Φλόγας Κυψέλης να θέλει να βοηθήσει την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Για αυτό τον λόγο το βράδυ της Τρίτης θα υπάρξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα της Φλόγας όπου κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί το “πράσινο φώς” για βοήθεια στην ομάδα του Πλάνου, παραχωρώντας τον προπονητή ο οποίος θα είναι και στις δύο ομάδες. Αν υπάρχει καλή διάθεση αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δηλαδή, ο Καμερουνέζος τεχνικός να προπονεί και τις δύο ομάδες! Έτσι και αλλιώς στην ομάδα του Πλάνου θα είναι και ο Σάκης Γεωργίου κάτι που διευκολύνει την κατάσταση.

Αν συμβεί αυτό, τα παιχνίδια της Φλόγας στο νέο πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να συμπίπτουν με τα ματς του ΑΟ Τσιλιβή στην Γ΄ Εθνική. Αυτό μπορεί να διευθετηθεί μέσω της ΕΠΣ Ζακύνθου. Δεν αποκλείεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και να επέλθει συμφωνία και να δούμε τον έμπειρο προπονητή και στις δύο ομάδες τη νέα χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.