Λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ως είθισται “αρχίζουν τα όργανα” για το πόσες ομάδες θα πέσουν από την κατηγορία και πως θα γίνει η υποτιθέμενη αναδιάρθρωση της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας! Την ίδια ώρα που οι ομάδες δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης, καταφθάνουν στα γραφεία της ΕΠΟ επιστολές για παραμονή και ως συνήθως αυξάνονται οι “φωνές” οι οποίες κάνουν λόγο ότι δεν θα πρέπει από το φετινό πρωτάθλημα να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα!

Μια σειρά από ομάδες, συνέταξαν και επιστολή, την οποία συνυπογράφει και η Θύελλα Πατρών, την ίδια ώρα, που αρχίζει το αίτημα να αποκτά και «θεσμική» υπόσταση, με τον Σταύρο Ψαρρόπουλο, εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, να ετοιμάζεται να φέρει πρόταση προς την Εκτελεστική Επιτροπή.

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, με δηλώσεις του στο soccerlive, ανέφερε: ««Θεωρώ δίκαιο να παραμείνουν όλες οι ομάδες στη Γ Εθνική από τη στιγμή που η χρονιά δεν εξελίχθηκε ομαλά λόγω της πανδημίας του covid-19 και από τη στιγμή που δεν θα ανέβουν στη Γ Εθνική οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ. Η συγκεκριμένη επιστολή παραθέτει μια σειρά από επιχειρήματα τα οποία με βρίσκουν σύμφωνο και δεν σας κρύβω ότι έχω φτιάξει και ένα πλάνο, το οποίο θα το καταθέσω με τη σειρά μου στην ΕΠΟ σχετικά με την αναδιάρθρωση της Γ Εθνικής».

Εν ολίγοις, το πρωτάθλημα κινδυνεύει να χάσει την όποια αξιοπιστία  του είχε απομείνει καθώς στην πορεία έως το τέλος υπάρχουν παιχνίδια που θα κρίνουν έως το τελευταίο λεπτό την παραμονή των ομάδων στην κατηγορία αλλά και την ανάδειξη του πρωταθλητή! Και επειδή στην Ε.Ε. υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο που την πλειοψηφία του ελέγχουν οι 2 δικέφαλοι κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η Ε.Ε. και η Επιτροπή Διοργανώσεων έχει αλλάξει την προκήρυξη και αυτή την έχουν αποδεχτεί όλες οι ομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.