Τιμωρία σοκ έρχεται στον πρεσβευτή της Μεσσηνίας στη Γ΄ Εθνική, ΑΟ Διαβολιτσίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον γειτονικό νομό, έρχεται γερή “καμπάνα” από την ΕΠΟ, η οποία είναι απαγόρευση μεταγραφών και αυστηρή προειδοποίηση, αν σε ένα μήνα δεν αλλάξει πλεύση, θα επέλθει αποβολή του από όλα τα πρωταθλήματα.

Ο λόγος είναι ότι ο ΑΟ Διαβολιτσίου, μαζί με άλλα μεσσηνιακά σωματεία, κινήθηκαν κατά της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ακολουθώντας τον δρόμο των πολιτικών δικαστηρίων και όχι των αθλητικών, πράγμα το οποίο απαγορεύεται ρητά από το Καταστατικό της ΕΠΟ και τη ρήτρα αποδοχής των όρων, αναγνώρισης της ΕΠΟ ως της μοναδικής αρμόδιας στις όποιες διενέξεις να δίνει λύσεις. Τα υπόλοιπα τρία σωματεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας, είναι ο Απόλλων Καλαμάτας και ο Εθνικός Καλαμάτας. Για τα φυσικά πρόσωπα, οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γεώργιος Ντουλης , Νίκος Ρουτσης , Παναγιώτης Μπαστακος , Φώτιος Μουτεβελης, ισχύει δια βίου απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, μέχρι  και αν ανακαλέσουν την προσφυγή  τους  στα πολιτικά  δικαστήρια κατά  της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

ilia.news

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.