Πλατανιάς, Κέρκυρα και Πανιώνιος αλλάζουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ioninsports,η μη δήλωση συμμετοχής αυτών των ομάδων στα πρωταθλήματα που ανήκαν, δημιούργησαν επιπρόσθετα προβλήματα στη Γ΄ Εθνική.

Οι τρεις αυτές ομάδες, δήλωσαν συμμετοχή στο εν λόγω πρωτάθλημα, εκ των υστέρων της κλήρωσης. Για αυτό τον λόγο η Ε.Ε της ΕΠΟ θα επανεξετάσει το θέμα αφού λάβει θετική απάντηση από την μηχανογράφηση, με πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει νέα κλήρωση στους ομίλους που θα μπουν αυτές οι ομάδες.

Αναφερόμαστε στον 3ο όμιλο (Κέρκυρα), 6ο όμιλο (Πανιώνιος) και 10ο όμιλο (Πλατανιάς). Αν συμβεί αυτό, τότε το πρωτάθλημα σε αυτούς τους τρεις ομίλους θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 18/10. Στους υπόλοιπους ομίλους δεν θα υπάρξει καμιά αλλαγή με την σέντρα να γίνεται κανονικά στις 11/10.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.