Στο άψε σβήσε η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πηγαίνει στην κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των 10 ομίλων της Γ΄ Εθνικής για την SL2. Σύμφωνα με πληροφορίες η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της διοργανώτριας στο Πάρκο Γουδή σήμερα Τετάρτη στις 16.00. Οι ομάδες θα χωριστούν σε 2 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια (1-5) Βορράς και (6-10) Νότος.  

Με βάση το πλάνο που υπάρχει στην ΕΠΟ οι αγωνιστικές για τους ομίλους 1-5 θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες:

Κυριακή 13/6, Κυριακή 20/6, Κυριακή 27/6, Κυριακή 4/7, Κυριακή 11/7.

1ος όμιλος: Ορφέας Ξάνθης 

2ος όμιλος: Ποσειδώνας Μηχανιώνας

3ος όμιλος: Αναγέννηση Καρδίτσας

4ος όμιλος: Διαγόρας Στεφανοβικείου 

5ος όμιλος Αχέρων Καναλακίου

Στον Νότιο όμιλο όπου η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες στον 7ο και ιδιαίτερα στον 9ο όμιλο, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι πολύ διαφορικές και ασφυκτικές όσον αφορά τα χρονιά όρια καθώς οι ομάδες αυτές θα είναι αναγκασμένες να αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη έως το τέλος. Κάτι που φυσικά δεν θα ισχύει για τις ομάδες του Βορείου ομίλου.

Για τον Νότο και τους ομίλους 6-10 προβλέπονται οι παρακάτω ημερομηνίες:

Κυριακή 27/6, Τετάρτη 30/6, Κυριακή 4/7, Τετάρτη 7/7, Κυριακή 11/7.

6ος όμιλος: Πανιώνιος

7ος όμιλος: ΑΕ Κηφισιάς 

8ος όμιλος: Θύελλα Ραφήνας 

9ος όμιλος: Υπολείπονται ακόμη δύο αγωνιστικές και 2 εξ΄ αναβολής

10ος όμιλος  Ηρόδοτος

Όπως μπορείτε να δείτε η ΕΠΟ στοχεύει να ολοκληρώσει τα μπαράζ σε όλα τα γκρουπ στις 11/7 παρότι ο Βορράς θα ξεκινήσει πιο νωρίς. Σε αυτή την διαδικασία, οι πρωταθλήτριες ομάδες του Νότου θα επιβαρυνθούν καθώς θα πρέπει να αγωνίζονται καθέ τρεις ημέρες με ταξίδια πολύ μακρινά και με ομάδες που ενδεχομένως να παίρνουν καράβι!

Οι όμιλοι θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες.

Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Για τις εκκρεμότητες στο 7ο όμιλο οι τελευταίες αγωνιστικές (12η-13η) θα γίνουν 9/6 και 13/6, ενώ στον 9ο όμιλο θα προηγηθούν τα εξ αναβολής της Θύελλας Πατρών που θα οριστούν 12/6 και 15/6. Για τις τελευταίες αγωνιστικές τα ματς θα γίνουν 19/6 και 23/6.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.