Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ σχετικά με την παράταση της προθεσμίας που έληγε στις 17/8 για την ένταξη των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ.

Συγκεκριμένα FIFA και UEFA ζήτησαν τη συγκεκριμένη παράταση, κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη o οποίος δεν έδωσε σαφή απάντηση στην καταλυτική ημερομηνία. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι η ΓΓΑ Αθλητισμού έκανε πίσω στις πιέσεις που δέχτηκε από τις Ενώσεις, από την ΕΠΟ αλλά και από την FIFA UEFA.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία κοινοποιηθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι FIFA και UEFA ζητούν σήμερα, μεταξύ άλλων, την παράταση της προθεσμίας που έληγε αύριο, 17 Αυγούστου 2022, αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Υφυπουργό.

Κατόπιν τούτου, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων δύνανται να προχωρήσουν στην έκδοση των σχετικών προκηρύξεων και την οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων τους με τη συμμετοχή όλων των σωματείων-μελών τους.

Η ΕΠΟ θα συμμετάσχει στην ομάδα εργασίας που προτείνεται να δημιουργηθεί άμεσα, προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα θέματα που άπτονται των πρόσφατων νομοθετημάτων, μέσα στο πλαίσιο της υποχρέωσής της να διαχειρίζεται ανεξάρτητα τις υποθέσεις της.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.