Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής ονόματος και καταστατικού του Ζακυνθιακού που θα μετονομαστεί από ΑΠΣ Ζάκυνθος σε Ζάκυνθος 1961… Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης 11/7 κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος στο Ειρηνοδικείο  Ζακύνθου από τον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας του Ζακυνθιακού για να προχωρήσουν και τυπικά οι διαδικασίες…

Έτσι με αυτόν τον τρόπο η Ζάκυνθος 1961 θα είναι μέσα σε λίγες ημέρες έτοιμη να συνεχίζει να γράφει ένδοξες σελίδες στην ιστορία της…Η συνεργασία του Στέλιου Γούναρη και του Στράτου Κουρούμαλου συνεχίζεται κανονικά αφού και οι δύο άνδρες έχουν δεσμευτεί από τις 27 Οκτωβρίου 2016 να φέρουν εις πέρας την τελική συμφωνία.

Αυτό συνεχίστηκε και στο ραντεβού την κυανοκίτρινης οικογένειας στις 30 Οκτωβρίου 2016 στο αίθουσα του Μουσικού σχολείου Ζακύνθου όπου ομόφωνα από όλους αποφασίστηκε η ομάδα να πορευτεί πλέον απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος με την βοήθεια του Ζακυνθιακού και φυσικά του Στράτου Κουρούμαλου. Σε εκείνο το βροχερό απόγευμα οι δύο άνδρες επισημοποίησαν μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα την συμφωνία τους για ένα καλύτερο αύριο.

Από  εδώ και πέρα με την κατάθεση του φακέλου στο δικαστήριο η ομάδα γυρίζει σελίδα και αυτό που απομένει πλέον είναι μόνο η τυπική διαδικασία αλλαγής από το Ειρηνοδικείο! Αυτό θα ολοκληρωθεί σε μια εβδομάδα περίπου. Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι διεργασίες για την συγκρότηση του νέου δ.σ με την κα Ροδούλα Σπινθάκη να έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις με αρκετούς επιφανείς Ζακυνθίους επιχειρηματίες για την ομαλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.