Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής βρέθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας. Η ΕΕΑ στον έλεγχο Πόθεν Έσχες διαπίστωσε ότι ο μέτοχος Φώτης Παντελίδης (16,03%) δεν δικαιολογεί από τα εισοδήματά του τη απόκτηση μετοχών, ενώ εταιρεία που εμφανίζεται να έχει καταθέσει το ποσό των 170 χιλιάδων στην Α.Μ.Κ., δεν βρίσκεται στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ!

Η ομάδα της Αριδαίας έχει ρεπό την 8η αγωνιστική και αναμένεται να προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο για να πετύχει αναστολή της απόφασης και να παίξει κόντρα στη Νίκη Βόλου για την 9η αγωνιστική. Η διοργανώτρια αρχή σε ανάλογη περίπτωση με τη Ζάκυνθο (είχε απορριφθεί η αίτηση αναστολής από το Εφετείο), είχε σπεύσει να κατακυρώσει το παιχνίδι υπέρ του Λεβαδειακού με σκορ 3-0.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλμωπό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/12) απέναντι στη Νίκη Βόλου. Πάντως η διοργανώτρια δεν όρισε το παιχνίδι του Αλμωπού με τη Νίκη Βόλου

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ

ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ Α.Π.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 (εξ αναβολής)

ΓΑΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (14,69%) ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ (16,03%) ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ

Ανακαλεί το χορηγηθέν πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ Α.Π.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020, α) Λόγω ανεπάρκειας των εισοδημάτων του Φώτιου Παντελίδη και β) εμφανίζεται εταιρεία να καταθέτει το ποσό των 170.000,00 ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και παρά ταύτα η εταιρεία αυτή δεν εμφανίζεται στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ αλλά πλειάδα μικρομετόχων με ποσοστό κάτω του 5%».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.