Η επιχείρηση “Α.  Παπανδρέου & Σία Ο.Ε. είναι μια απ τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο κλάδο της αποθήκευσης και εμπορίας τυποποιημένων προϊόντων – τροφίμων – στην περιοχή της Ζακύνθου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 με τη εμπορία τροφίμων και το 2008 επεκτάθηκε και στη εμπορία καπνών.Η εταιρεία προμηθεύεται αποκλειστικά και μόνο από τις εταιρείες των οποίων και είναι αντιπρόσωπος και οι οποίες διαθέτουν πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι στόχοι της επιχείρησης συνοψίζονται ως εξής:

 Η διατήρηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό της σταθερής και βιώσιμης οικονομικής αυτοδυναμίας της επιχείρησης.

 Η ανάπτυξη νέων οργανωτικών και παραγωγικών μεθόδων και ο συνεχής εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού και των μεθόδων.

 Η ανάπτυξη και η εκμετάλλευση των ανθρωπίνων πόρων.

 Η περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού οριζοντίως (νέα συναφή προϊόντα) και καθέτως (νέες αγορές).

 Παράλληλα η επιχείρηση αναζητά:

 Περαιτέρω εκσυγχρονισμό και βελτίωση των υπαρχουσών συνθηκών.

Βελτίωση και εξειδίκευση, μέσω συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού, των προσφερομένων υπηρεσιών.

 Ανάπτυξη και αξιοποίηση των νέων αναγκών όπως διαχρονικά αυτές διαμορφώνονται.

 Σύγχρονη οργάνωση και διοίκηση του οργανισμού.

 Αύξηση των πωλήσεων με διερεύνηση του μεριδίου αγοράς και αποτελεσματικότερη εισαγωγή σε νέες αγορές.

 Διερεύνηση της γκάμας των παρεχόμενων προϊόντων μέσω συνεργασίας με εξειδικευμένους προμηθευτές.

 Μείωση του λειτουργικού κόστους, επέκταση των δραστηριοτήτων, βελτίωση της ποιότητας, μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και αύξηση του τζίρου και τη κερδοφορίας.

Υπηρεσίες

Η εταιρεία Α. Παπανδρέου & ΣΙΑ Ο.Ε.  επιτυγχάνει κάλυψη σε όλη τη Ζάκυνθο μέσα από ένα ανεπτυγμένο και πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής- το οποίο αποτελείται από ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, που εφοδιάζει καθημερινά, δεκάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ζάκυνθο.

Η εταιρεία μπορεί να προμηθεύσει σημεία λιανικής πώλησης (supermarket, mini market, περίπτερα κ.α.) αλλά και σημεία εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering κ.α.).

Αποθηκευτικά κέντρα, εξοπλισμένα με υπερσύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους, λειτουργούν με στόχο να πετύχουν τη καλύτερη και ασφαλέστερη διανομή των προϊόντων, την αποτελεσματικότερη διαχείριση του πελατολογίου του αλλά και να προσφέρουν ευελιξία στην εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία Α. Παπανδρέου & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. , στη θέση Καμπασέικα-Μουζακίου στη Ζάκυνθο, στις οποίες στεγάζονται όλες  οι λειτουργίες και τα τμήματα της εταιρείας, με σκοπό να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες.  Διαθέτει γραφεία διοίκησης, λογιστήριο, αποθήκες, ψυγεία ελεγχόμενης ατμόσφαιρας και βοηθητικούς χώρους. Το κέντρο διανομής εξυπηρετείται από 5 ράμπες φορτοεκφόρτωσης και από ηλεκτροκίνητα περονοφόρα τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης για τα 16 ιδιόκτητα φορτηγά μεταφοράς τροφίμων.

Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΟΥΖΑΚΙ-ΘΕΣΗ ΚΑΜΠΑΣΕΪΚΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 26950 55310-1  FAX: 2695055312

e-mail: info@apapandreou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.