Με τιμές που αρμόζουν στους παγκόσμιους πλέον αθλητές υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς αλλά ο Δήμαρχος της Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς μαζί με το μισό Δημοτικό Συμβούλιο και την φιλαρμονική  τους Αθλητές του “Απολλοφάνους Φιλόξενου” που κατέφτασαν με το “fior di levante της εταιρείας levante ferries”  στην Ζάκυνθο την Δευτέρα το απόγευμα.

Τα παιδιά του Δάσκαλου Δημήτρη Παναγιωτόπουλου έκαναν ένα ολόκληρο νησί υπερήφανο καθώς γύρισαν με μετάλλια από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αθήνας.

Οι Ζακυνθινοί αθλητές πάτησαν στην κορυφή του παγκόσμιου Ζίου Ζίτσου κάνοντας το νησί αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανους.  Το Ζακυνθινό σωματείο έφτασε στην κατάκτηση τριών μεταλλίων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αθήνας, φτάνοντας για μια ακόμη φορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι 3 από τα 6 παιδιά του σωματείου, ανέβηκαν στο βάθρο χαρίζοντας μια ανεπανάληπτη διάκριση στον τομέα των πολεμικών τεχνών.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Πλέσσα (χάλκινο μετάλλιο), Δανιήλ Λούντζης (Δύο χάλκινα σε Newaza- fighting) και Θεοδόση Μαρία- Ελένη στο Ζίου ζίτσου, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία των Διονύση Ρένεση, Χριστόφορου Σούλη και Νικολέτας Καλογήρου.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας δεν είναι άλλος από τον  Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Τον άνθρωπο που επί 20 και πλέον χρόνια φτιάχνει αθλητές στις πολεμικές τέχνες.

Στο Λιμάνι την αποστολή υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Τσίπηρας, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Στάθης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Αθλητισμού Βασίλης Μυλωνάς η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Μουζάκη και ο Αντιδήμαρχος  Γιάννης Κόκλας …

Από την υποδοχή δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος του Απολλοφάνους Γιωργος Στασινόπουλος και  επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Γρέκας Διονύσιος.

Στην σημασία για την επίτευξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας για τον Ζακυνθινό Αθλητισμό αλλά και για τον Ελληνικό στάθηκαν με δηλώσεις που έκαναν ο προπονητής και ιδιοκτήτης στης σχολής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Στασινόπουλος και ο επίτιμος πρόεδρος Γρέκας Διονύσιος.

Υπερήφανοι και πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους ήταν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές  με δηλώσεις που έκαναν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ

14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.