Τρίσποντη καραμπόλα σε γαλλικό μπιλιάρδο! Έτσι θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τα όσα συμβαίνουν στην SL2  και ακολούθως στην ομάδα της Ζακύνθου! Απίστευτα και όμως αληθινά! Θα έλεγε κανείς το δίκιο πάντα στο τέλος νικάει.

Αυτό γίνεται με την ομάδα της Ζακύνθου η οποία ήταν η τελευταία ομάδα που της δόθηκε (επισήμως) το πράσινο φως στις 27 Αυγούστου για να ανέβει στην κατηγορία αλλά ήταν φύσις αδύνατον μέσα σε 20 ημέρες να διανύσει μια τεράστια γραφειοκρατική υπόθεση, όταν άλλες ομάδες ήθελαν πάνω από 40 ημέρες για να φτιάξουν τα χαρτιά τους.

Μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 είναι μια νεοσύστατη ΠΑΕ και τα έγγραφα που έπρεπε να προσκομίσει είναι εκατοντάδες!  Τελικά η παράταση του πρωταθλήματος μετά από απόφαση της Λίγκας, δίνει το δικαίωμα στους νησιώτες , σε πρώτη φάση να ετοιμάσουν τον φάκελο τους και εν συνεχεία να τον παραδώσουν στην ΕΕΑ, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας που ορίζει η νομοθεσία, δηλαδή του 10ημέρου πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.  

Η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους ζακυνθινούς να γίνουν μέτοχοι καθώς άνοιξε το μετοχικό με αρ. λογαριασμού στην τράπεζα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.