Σε θρίαμβο της αντιπολίτευσης εξελίχθηκε η συγκέντρωση της Δευτέρας που έγινε στο «Makedonia Palace».

5Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν 35 Ενώσεις που συζήτησαν όλα όσα απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και έδειξαν με ηχηρό τρόπο πως το τέλος του συστήματος της ΕΠΟ πλησιάζει εν όψει της Γενικής Συνέλευσης (τέλη Ιουνίου) και των εκλογών (Οκτώβριος).
AdTech Ad
Στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης βρέθηκαν: Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωσεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, ο πρέοδρος της ΕΠΣ Χίου, Φρατζέσκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Λέσβου, Παναγιώτης Σάλτας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας, Θανάσης Τρομπούκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κιουπτσίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Χαράλαμπος Κατσανάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηασποστόλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Δημήτρης Κουτρουμάνος και φυσικά η ΕΠΣ Μακεδονίας, της οποίας ο πρόεδρος, Ευάγγελος Γραμμένος που είναι ο συντονιστής της αντιπολίτευσης.
Παρόντες ήταν ακόμα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού, βρέθηκε ο Χρήστος Παναγόπουλος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.