Στο “κρανίο” τα έχει πάρει ο νομικός εκπρόσωπος της Ζακύνθου Βαγγέλης Χατζηϊωάννου με τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς από μεριά Ελευσίνας στο πρόσωπο του… Ο Βορειοελλαδίτης δικηγόρος είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση αυτή της Ελευσίνας-Λαμπρόπουλου μέχρι τέλος για να ξεσκεπαστεί το όλο σχέδιο… Μαζί με τον άλλο εξαίρετο νομικό Λάμπρο Μπίρδα φαίνεται πως έχουν βάλει πολλές φωτιές και ιδίως τώρα που επικρατεί καύσωνας… μια σπίθα είναι αρκετή να κάψει κάποια ομάδα!!!

Πιέσεις δέχεται ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης από πολύ κόσμο στο νησί να κινηθεί νομικά εις βάρος της Ελευσίνας στο θέμα του Μετοχικού κεφαλαίου… Οι Ζακυνθινοί φίλοι της ομάδας είναι πυρ και μανία με τους Αφούς Δημόπουλου καθώς τους θεωρούν υπεύθυνους για το “στήσιμο” που ‘έφαγε η ομάδα τους στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και από το κηνήγι που έχει δεχθεί και δέχεται!

Καυτός διάλογος… στην Αθήνα λίγο πριν αρχίσει στην Επιτροπή Εφέσεων η επανεξέταση που ζήτησε η Ζάκυνθος μεταξύ του “Μπούκλα” που συνοδευόταν με ¨φουσκωτό”  εκ της Ελευσίνας και το Νίκου Γιαννούλη… Μπούκλας προς Γιαννούλη: Καλώς την λινάτσα. Γιαννούλης: Μην φοβάσαι σε λίγο καιρό θα έρθει η σειρά σου!  Μπούκλας: Μην μιλάς γιατί θα σε αρχίσω στις ψιλές… Γιαννούλης: Αν είσαι άντρας έλα έξω μόνος σου… Αυτά τα ωραία με τον συμπαθή άνθρωπο της Ζακύνθου που πήγε μόνος του στην φωλιά του Λύκου…

Φωτιά και λάβρα είναι αρκετοί φίλοι της ομάδας εναντίον του Γιάννη Καλλιβωκά που έκανε προσφυγή πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα της Ζακύνθου… Ο Γιάννης που ήταν ‘ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας έγινε το μαύρο πρόβατο… Υπάρχουν όμως και κάποιοι από την αντίπαλη μεριά που επικροτούν την κίνηση του παίκτη! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Κουίζ: ποιός παλιός γνώριμος άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο οποίος δεν είναι από το νησί αλλά έχει πολύ καλές σχέσεις με αρκετό κόσμο στο Τζάντε έχει προσπαθεί να βοηθήσει μέσω άλλου οικονομικά την ομάδα της Ζακύνθου εάν και εφόσον μείνει στην κατηγορία; Ο άνθρωπος αυτός ίσως να προορίζεται και σαν τεχνικός Διευθυντής… Είδωμεν!

Κουίζ: Με ποιον άνθρωπο είναι πυρ και μανία η άνθρωποι της κυανοκίτρινης ομάδας; ο άνθρωπος αυτός πριν από λίγους μήνες είχε εμφανιστεί σαν σωτήρας ενώ τώρα μετά από πολλά γεγονότα οι νησιώτες τον κατηγορούν σαν προδότη αφού όπως λένε έκανε κομπίνες  εις βάρος της Ζακύνθου με αποτέλεσμα να έχει και αυτός πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον υποβιβασμό… Στο νησί δεν θέλουν να τον βλέπουν… παρ΄ όλη την αγάπη που του είχαν πριν μερικούς μήνες με τραπεζώματα και με κεράσματα! Σημεία των καιρών!

Τελικά η Επιτροπή Δεοντολογίας κάνει σπουδαίο έργο άσχετα αν εκεί στο Γουδή προσπαθούν ακόμη και να την καταργήσουν… ακόμα και μέλος γένος θηλυκού της Επιτροπής είναι στα μαύρα κατάστιχα του συστήματος που όσο παίρνουν  οι ημέρες παραπαίει…  Αλλά εκεί στο πάρκο βλέπουν ότι το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο ξεσκεπάζεται….

Κουιζ: Ποιος είναι αυτός στο νησί που εδώ και καιρό έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια και προφανώς και την μπάλα και βγάζει κακίες μέσα από γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης; Αν έχει η Ζάκυνθος τέτοιους εχθρούς εντός του νησιού τι να τους κάνει τους εισαγόμενους;

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.