Σε επίσημη καταγγελία προχώρησε προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου Αναστασία Κορφιάτη κατηγορώντας το προεδρείο για την προκήρυξη ότι δεν υπήρξε σύμφωνη γνώμη των μελών πριν από τη δημοσιοποίηση της αλλά και ότι δεν συνεδρίασε ποτέ το Δ.Σ. για αυτό το θέμα.

“Κύριε Πρόεδρε.Είμαι ενεργό μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου. Με την παρούσα σας καταγγέλλω ότι η προκήρυξη πρωταθλημάτων που δόθηκε στα σωματεία στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους, στις 28 Αυγούστου,  και επάνω στο διαβιβαστικό έχει ημερομηνία έγκρισης από το ΔΣ, όπως επιτάσσει το καταστατικό τις Ένωσης, 17/8, και με αύξοντα αριθμό συνεδρίασης του ΔΣ.
Κύριε Πρόεδρε, στις 29/8 , κατέθεσα έγγραφο αίτημα στην γραμματεία και στον πρόεδρο, ρωτώντας γιατί δεν προσκλήθηκα στην συνεδρίαση και τα πρακτικά του ΔΣ για να δω ότι όντως έγινε συνεδρίαση έγκρισης τις προκήρυξης με τους υπόλοιπους συναδέλφους.
Δεν έχω λάβει ποτέ τα πρακτικά, και αμφισβητώ ευθέως ότι έχει γίνει συνεδρίαση του ΔΣ που να εγκρίνει την προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων.
Μάλιστα, στο τελευταίο ΔΣ. όπου παρευρέθηκα, στις 27 Ιουλίου,  και δεν είχαμε απαρτία, διότι ήμασταν μόνο τρία άτομα, ένα εξ αυτών και εγώ, δεν υπήρχε ολοκληρωμένη προκήρυξη που να τέθηκε προς επικύρωση.Εκεί μάλιστα, έχουμε προτείνει αλλά πράγματα, από αυτά που ένα μήνα μετά, υπάρχουν στην προκήρυξη. ( πχ συμμετοχή μικρού αθλητή στο αρχικό σχήμα.)
Κύριε Πρόεδρε.Επειδή η αποστολή των προκηρύξεων πρωταθλημάτων και γενικά των διοργανώσεων μιας ένωσης, είναι πολλή σημαντική λειτουργία και επειδή δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αμφιβολία ως προς την νομιμότητα τις προκήρυξης, πολύ περισσότερο δεν μπορεί να αναγράφεται ακόμη και λάθος ημερομηνία έγκρισης της προκήρυξης από το ΔΣ.
Σας ζητώ.Όπως επιληφθείτε του θέματος, και όπως συμμορφώσετε την λειτουργία του ΔΣ. της ΕΠΣ Ζακύνθου,  του οποίου είμαι μέλος του ΔΣ. αλλά η φωνή μου δεν ακούγεται”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.