Μια καταπληκτική επιτυχία, πανηγυρίζει το νησί μας αλλά και ο Απολλοφάνους Φιλόξενος που το έκανε περήφανο για μια ακόμη φορά. 

Το Ζακυνθινό σωματείο έφτασε στην κατάκτηση τριών μεταλλίων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αθήνας, φτάνοντας για μια ακόμη φορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι 3 από τα 6 παιδιά του σωματείου, ανέβηκαν στο βάθρο χαρίζοντας μια ανεπανάληπτη διάκριση στον τομέα των πολεμικών τεχνών.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Πλέσσα (χάλκινο μετάλλιο), Δανιήλ Λούντζης (Δύο χάλκινα σε Newaza- fighting) και Θεοδόση Μαρία- Ελένη στο Ζίου ζίτσου, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία των Διονύση Ρένεση, Χριστόφορου Σούλη και Νικολέτας Καλογήρου.ZIOU ZITSOU 2

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει τα παρακάτω για τα επιτεύγματα των μαθητών του:

“Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ στην Αθήνα τελείωσε. Τελικός απολογισμός. Συμμετείχαν 35 χώρες με πάνω από 600 αθλητές. Ο ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ συμμετείχε με 6 αθλητές. ΠΛΕΣΣΑΣ Παναγιώτης χάλκινο μετάλλιο, Λούντζης Δανιήλ χάλκινο στο fighting κ χάλκινο στο Ne Waza,ΘΕΟΔΟΣΗ Μαρία Ελένη ασημένιο,Σούλης Χριστόφορος,Ρένεσης Διονύσιος και Καλογήρου Νικολέττα όπου είχαν πολύ καλή παρουσία και παρόλο που έκαναν κάποιες νίκες δεν μπόρεσαν να πάρουν μετάλλιο αλλά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μαζί μας ήταν για ηθική συμπαράσταση κ τα κατάφεραν οι: ΓΡΕΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ζιου ζιτσου. Οι μαθητές Τσουράκης Διονύσιος, Θεοδόσης Στέλιος, Θεοδόση Δήμητρα, Πρέβο Σπίνου Νίκη με την μητέρα της Πρεβο Ρενέ ,η μητέρα του Πλέσσα κυρία Ντενίζ Ακτύπη κ η κυρία Βιολέτα Αγαλιώτη μητέρα της Μαριλένας. Επίσης μαζί μας είσαστε όλοι εσείς που με τις ευχές σας μας δυνατές δύναμη κ ενέργεια κ τα καταφέρατε. Ένα μεγάλω ευχαριστώ σε όλους σας. Τα καταφέραμε και είμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ. Αξίζουν κ πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη ομοσπονδία ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ-Ζ για την πιο επιτυχημένη διοργάνωση στο άθλημα που θύμιζε Ολυμπιακούς Αγώνες. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ: ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΚAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.