Το καράβι δεν γυρίζει πίσω… έβαλε πανιά και πλώρη για τα μεγάλα ταξίδια του… Η Ζάκυνθος είναι εδώ! Ουσιαστικά τυπικά και σε όλες της τις μορφές… Η μεγάλη ομάδα του νησιού που από τις στάχτες της αναγεννήθηκε, πλέον αλλάζει σελίδα. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία του τοπικού σαν Ζακυνθιακός/Ζάκυνθος η ομάδα βρήκε τον βηματισμό της και πλέον η ιστορία θα συνεχίζει να γράφεται στο ιστορικό Δημοτικό Στάδιο και στα γήπεδα της περιφέρειας.

Η συμφωνία Στράτου Κουρούμαλου και Στέλιου Γούναρη τηρείται στο ακέραιο και οι δύο πλευρές θα συνεχίζουν να οδηγούν την ομάδα σε καθαρά νερά! Το απόγευμα της Πέμπτης 20/7 ήρθε το πράσινο φως από το Ειρηνοδικείο Ζακύνθου όπου πλέον αλλάζει και επίσημα το όνομα από ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ σε ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961.

 

Αναλυτικά η απόφαση του Ειρηνοδικείου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Δυνάμει της υπ΄ αριθμ. 11/2017 διαταγής του Ειρηνοδικείου Ζακύνθου, εγκρίθηκε η τροποποίηση στο καταστατικό του σωματείου με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ” που εδρεύει στη πόλη της Ζακύνθου, Δήμου Ζακύνθου και εκπροσωπείται νομίμως, ειδικότερα τροποποιήθηκε το άρθρο 1 και πλέον θα έχει την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961” και επίσης τροποποιήθηκαν τα άρθρα 14 και 27 και σύμφωνα με το από 5-7-2017 τροποποιημένο καταστατικό του.

Ζάκυνθος 20-7-2017

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Διονύσιος Χριστόφορος

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.