Την δική του “μάχη” την προσωπική δίνει εδώ και αρκετές ημέρες ο Λεωνίδας Κουτσούκης. Μακριά από τα φώτα της Δημοσιότητας, σεμνά ο ίδιος έχοντας δίπλα του τους γονείς του προσπαθεί να κερδίσει ακόμα έναν αγώνα. Μπορεί να μην είναι αγώνας ποδοσφαίρου…

Άλλωστε εκεί σίγουρα θα ήταν ήδη νικητής. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός… Ο ταλαντούχος παίκτης της Ζακύνθου έχει διαγνωστεί με μια ασθένεια στο αίμα και θα χρειαστεί να κάνει μετάγγιση έτσι ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός και από αίμα θα πρέπει να βρεθούν και αιμοπετάλια.

Για αυτό όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το νοσοκομείο Ζακύνθου για τον πρώτο έλεγχο και μετά καταλήξει στην αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο για την διαδικασία που απαιτείται.

Αν κάποιος θέλει να δώσει αίμα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Ελλάδας δηλώνοντας τα εξής: Για Λεωνίδα Κουτσούκη αιματολογική κλινική του Νοσοκομείου  του Ρίου. Μάλιστα στην Ζάκυνθο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για να βοηθηθεί ο Λεωνίδας από παρά πολύ κόσμο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.