Δεν αστειύεται η ΦΙΦΑ, δεν αστειεύεται ούτε η ΟΥΕΦΑ και οι κυβερνητικές μαγκιές δεν περνάνε….όπως όλα δείχνουν

ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ δίνουν διορία δύο περίπου εβδομάδων για να συνεχιστεί η διοργάνωση με επιστολή τους σε Κοντονή, ειδάλλως θα προκύψουν κυρώσεις

Ενώ, λοιπόν, τόσο η Παγκόσμια όσο και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία είναι έτοιμες να δώσουν δεκαήμερη προθεσμία στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την κυβέρνηση προκειμένου να αποσυρθούν τα άρθρα που παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου σχετικά με νέο νομοσχέδιο για το ντόπινγκ, το πρώτο… χαστούκι ήρθε την Παρασκευή (18/3), είναι ηχηρό και αφορά τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, λοιπόν, γνωστοποίησαν μετά την πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΦΙΦΑ υπό τον νέο πρόεδρο Τζιάνι Ινφαντίνο ότι θα στείλουν επιστολή στον Στ. Κοντονή, με την οποία θα δίνουν διορία δύο περίπου εβδομάδων για να συνεχιστεί η διοργάνωση, ώστε να μην υπάρξουν κυρώσεις.

Και όταν λέμε κυρώσεις εννοείται ότι αυτές αφορούν τον αποκλεισμό της Ελλάδας από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων όσο και συλλόγων.

Έτσι, μένει να φανεί η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, που είναι σαφές ότι δεν τα έχει ζυγίσει καλά τα πράγματα και κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

a-sports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.