20.000 ευρώ τον χρόνο στην Ένωση για τα σωματεία!

 Ο υποψήφιος της ΕΠΣ Ζακύνθου, γιατρός Λεωνίδας Μαλιούφας βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει μεγάλη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για οικονομική ενίσχυση των Σωματείων της Ζακύνθου με 20.000 ευρώ τον χρόνο για τα επόμενα τρία χρόνια!

 

Μια πολύ μεγάλη σημαντική είδηση, μια ευχάριστη είδηση βγαίνει πλέον στο φως της επικαιρότητας και έχει να κάνει με το ερασιτεχνικό Ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο υποψήφιος και επικεφαλής για την προεδρεία της Ένωσης Λεωνίδας Μαλιούφας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με υψηλά στελέχη από τον ΟΠΑΠ έτσι ώστε να εξασφαλίσει από τον συγκεκριμένο οργανισμό αρκετά μεγάλη οικονομική βοήθεια που θα δοθεί στα τοπικά Σωματεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κος Μαλιούφας έχει εξασφαλίσει την βοήθεια αυτή καθώς έχει έρθει σε συμφωνία.

Η οικονομική αυτή βοήθεια θα είναι της τάξεως των 20.000 ευρώ ετησίως και θα έχει διάρκεια 3 χρόνια. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν στα Σωματεία του νησιού.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Αθήνα όπου κατάφερε να πάρει το “πράσινο φως” έτσι ώστε εάν εκλεγεί από την επόμενη ημέρα να ενεργοποιήσει αυτή την συμφωνία.

Χθες η σύνταξη επικοινώνησε με τον Λεωνίδα Μαλιούφα ο οποίος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα. Ο ορθοπεδικός χειρούργος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και δήλωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ έτσι ώστε να βοηθηθούν τα σωματεία του νησιού από ρευστό.

Ο κος Μαλιούφας δεν άνοιξε περεταίρω τα χαρτιά του για αυτό το θέμα αφού όπως είπε θα τοποθετηθεί δημόσια για ένα τόσο καλό αλλά “καυτό θέμα… Αν αυ6τό πραγματικά συμβεί τότε θα μιλάμε για την καλύτερη είδηση, αρκεί βέβαια να το δούμε και στην πράξη!

Με την “στρόφιγγα” να έχει κλείσει τόσο από την πολιτεία, όσο και από την ΕΠΟ τα ερασιτεχνικά σωματεία “φυτοζωούν” και αν γίνει πραγματικότητα αυτή η προσπάθεια τότε η βοήθεια θα είναι τεράστια καθώς οι παράγοντες θα μπορέσουν με αυτά τα χρήματα να επουλώσουν τις “οικονομικές τους πληγές”….

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.