Τα είχαμε επισημάνει από την αρχή όλα τα κακώς κείμενα του γηπέδου των Αμπελοκήπων. Είχαμε γράψει αμέτρητα άρθρα για την όλη προχειρότητα που ανακαινίστηκε το γήπεδο με χρήματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Όλα αυτά τα κακώς κείμενα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο!

Ένα γήπεδο που κατασκευάστηκε από την ΠΙΝ και στοίχισε χιλιάδες ευρώ, δεν πληροί καμιά προδιαγραφή για να παιχτεί σύγχρονο ποδόσφαιρο! Αντί αυτού, το γήπεδο είναι σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν πριν!!! Ένα έργο το οποίο είχε εξαγγελθεί από την ΠΙΝ εδώ και 3 χρόνια και τελείωσε πέρυσι δείχνει ότι όλα πήγαν στραβά! Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν το πρόβλημα και φυσικά μας επαλήθευσαν γατί φωνάζαμε ότι στο γήπεδο δεν έγινε καμιά σωστή μελέτη και όλα έγιναν άρπα κόλα!

Αποστραγγιστικά έργα στο μηδέν, αλώστε το δείχνει και η φωτογραφία που έχει ημερομηνία 18/11/21, επίσης, η μελέτη προέβλεπε μεταλλική κερκίδα η οποία δεν κατασκευάστηκε ποτέ με αποτέλεσμα οι θεατές να κάθονται γύρω από τη περίφραξη στα χωράφια! Τώρα, για τον συνθετικό χλοοτάπητα τα λόγια περισσεύουν! Ήταν λογικό η Δημοτική αρχή  να έχει επιφυλάξεις και να μην θέλει να το παραλάβει. Όμως έγινε και αυτό και το περάλαβε κάτω από κάποιες διορθώσεις που έπρεπε να γίνουν!

Φυσικά στο μνημόνιο συνεργασίας, ο Δήμος είχε υποχρέωση να φτιάξει την περίφραξη και αντί αυτού οι εργάτες του Δήμου πέρασαν τα σκουριασμένα σίδερα με μπογιά! Τώρα για την κεντρική πύλη και την εξωτερική περίφραξη ούτε λόγος! ” Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε! “

    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.