Κατεβάζει ρολά η Γ’ Εθνική, όπως όλα δείχνουν, μετά τα νέα μέτρα που πάρθηκαν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Η Γ’ Εθνική θα μπει στον… πάγο για τουλάχιστον ένα μήνα στο πλαίσιο των νέων μέτρων που πάρθηκαν για τον κορωνοϊό.

Οι σημερινές ανακοινώσεις με τα lockdown σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες αλλά και ο γενικότερος συναγερμός στις κόκκινες περιοχές, οδήγησε την ΕΠΟ στην απόφαση για ολική διακοπή του πρωταθλήματος για 30 ημέρες.

Η απόφαση είναι οριστική και θα αρχίζει να μετρά από τις 3 Νοεμβρίου ‘έως την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να διεξαχθούν αγώνες που είχαν αναβληθεί σε ομίλους που οι Ενώσεις δεν περιλαμβάνονται στις κόκκινες περιοχές, αρκεί να δοθεί σχετική έγκριση, ενώ δύσκολα θα γίνει εξαίρεση κάποιου ομίλου καθώς κάτι τέτοιο θα άλλαζε τους συσχετισμούς συνολικά στη Γ’ Εθνική.

Το μεγάλο πρόβλημα έρχεται πλεον για τις ομάδες που καλούνται μέσα σε αυτή την κατάσταση να αλλάξουν εκ νέου τον σχεδιασμό τους και να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και φυσικά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τα έξοδα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.