Ηλεκτροφωτισμός του Σταδίου και η τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στίβου είναι δύο πολλή μεγάλα έργα που μπορεί να ολοκληρωθούν μέχρι το Νοέμβριο!

 

Εν αναμονή των ανακοινώσεων για τους νέους Υπουργούς βρίσκεται η χώρα μετά την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου όμως κάποια ονόματα θα πρέπει να θεωρούνται «δεδομένα». Ο Σταύρος Κοντονής επανεξελέγη βουλευτής και όλα δείχνουν ότι θα κρατήσει τη θέση που είχε μέχρι πρότινος. Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, συγκέντρωσε ποσοστό της τάξεως του 35% με διαφορά μεγαλύτερη του 8% από τον Διονύση Ακτύπη της

Νέας Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο. Η θριαμβευτική επανεκλογή του ισχυροποιεί τη θέση του μέσα στο κόμμα αλλά κα ιστη θέση που κατείχε αφού θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα τού εμπιστευθεί ξανά τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος επιθυμεί να είναι και πάλι στο Υφυπουργείο Αθλητισμού διότι έχει αφήσει εκκρεμότητες και θέλει να τις διεκπεραιώσει.

Για τον Ζακυνθινό αθλητισμό η τοποθέτηση του κου Κοντονή στο συγκεκριμένο υπουργείο θα είναι σημαντική διότι θα προχωρήσουν πολύ πιο γρήγορα τα 3 μεγάλα έργα που έχει δρομολογήσει ο Βουλευτής. μιλάμε για τον ηλεκτροφωτισμό του Σταδίου, τον συνθετικό τάπητα στίβου (ταρτάν) και το κλειστό γυμναστήριο στην Παναγούλα. Τουλάχιστον τα δύο πρώτα μπορεί να δρομολογηθούν και να είναι έτοιμα πολύ σύντομα

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.