Διοικητικό Συμβούλιο στη διοργανώτρια με ενδιαφέροντα θέματα και φυσικά χωρίς αρχαιρεσίες

Θα θυμάστε το… τρολάρισμα του Σπύρου Καλογιάννη σε όλη την Ένωση Β’ Εθνική, όταν ο ίδιος ανακοίνωσε ότι φεύγει και ότι αποφασίσθηκε να προκηρύξει αρχαιρεσίες.

Ασφαλώς και δεν συνέβη αυτό και ούτε είχε σκοπό να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση στην πραγματικότητα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην ανακοίνωση της διοργανώτριας για το νέο Δ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (15/3).

Συμβούλιο με σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα, αλλά φυσικά δεν υπάρχει το παραμικρό περί εκλογών στη διοργανώτρια, όπως αναμενόταν φυσικά, αλλά απλά ήρθε να επιβεβαιώσει με περίτρανο τρόπο ότι τα όσα υποστήριζε ο πρόεδρος του διοικητικού φορέα στις 28 Φεβρουαρίου ήταν ένα παραγοντικό τρικ…

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας την Πέμπτη (10/3) αναφέρει τα ακόλουθα: «Συνεδριάζει την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 15.00’,το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1- Θέμα ΟΠΑΠ, επιβολή προστίμων

2- Αγωνιστικά θέματα, αποφάσεις Ε.Ε.Α.

3- Διάφορα Θέματα».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.