Ήταν αρχές φθινοπώρου του 2007 όταν ο καλός φίλος και συνάδελφος Τάσος Θεοδόσης ξεκίνησε μια όμορφη ιστορία, ταράζοντας τα λιμνάζοντα «νερά» της αθλητικής δημοσιογραφίας της Ζακύνθου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της νοτιοδυτικής της Ελλάδας δημιουργώντας τη νέα ιστοσελίδα με τίτλο «ioniasports.gr».

Το εγχείρημα για την εποχή του ήταν τολμηρό και υψηλού ρίσκου, όμως ο Τάσος «έβλεπε» πολύ μπροστά από την εποχή του, όπου με πολύ μεράκι ατέλειωτες ώρες δουλειά κατάφερε να φέρει το Ionian πρώτα στις οθόνες των υπολογιστών και μετά στις «καρδιές» χιλιάδων ανθρώπων που το επισκεπτόταν καθημερινά.

Η έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση αλλά και οι υπηρεσίες που πρόσφερε η ιστοσελίδα αυτή, την κατέταξαν στα μεγαλύτερα αθλητικά πόρταλ σε όλη την Ελλάδα. Η «ενσωμάτωση» στο τιμ αρχικά του Δημήτρη Ακτύπη και μετέπειτα του Κώστα Μάργαρη, ανέβασαν το επίπεδο και τον «πήχη» στο ioniansports.Τόσο ώστε το τελευταίο να γίνει καθημερινή συνήθεια… για τους λάτρεις των αθλητικών γεγονότων και όχι μόνο.

Οι εποχές άλλαξαν, ο Τάσος Θεοδόσης τέλη του καλοκαιριού του 2013, έδωσε τα «ηνία» της ιστοσελίδας σε έναν πετυχημένο Ζακυνθινό επιχειρηματία το Διονύση Κορωνιό. Ο εν λόγω επιχειρηματίας έψαξε και βρήκε στην Ζάκυνθο το Δημήτρη Πέττα, με τον οποίο συνεργάστηκαν αφού είχαν κοινές αντιλήψεις και φιλοσοφία για την ομαλή πορεία της ιστοσελίδας.

Στην εξέλιξη της προσπάθειας, έγιναν δύο σημαντικές κινήσεις πρώτα από όλα το δημοσιογραφικό τιμ μεγάλωσε αφού προστέθηκαν η Κωνσταντίνα Μπάστα, ο Ανδρέας Κουρούμαλος και ο Πάνος Γιαννόπουλος. Παράλληλα οι δυο άνδρες (Διονύσης Κορωνιός και Δημήτρης Πέττας) «έτρεχαν» και την δημιουργία της ανανεωμένης πλέον ιστοσελίδας.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργήσαμε μαζί με την εταίρα “zante web” μια νέα εντελώς διαφορετική ιστοσελίδα, ένα νέο ioniasports που θα ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που θέλει να βλέπει και να ενημερώνεται ο αναγνώστης της νέας εποχής.

Η ιστοσελίδα αυτή αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί την «προμετωπίδα», του ΑΠΣ Ζάκυνθος, της ΑΓΕΖ, των τοπικών μας πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου όπως και όλων των υπόλοιπων αθλημάτων και Συλλόγων, για τα οποία μοχθούν επί καθημερινής βάσεως δεκάδες άνθρωποι, κρατώντας το επίπεδο του αθλητισμού μας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Με αντικειμενικότητα, σφαιρική ενημέρωση αλλά και αμεσότητα το νέο Ionian θα είναι άξιος συνεχιστής της ιστορικής αυτής κληρονομιάς. Ευελπιστούμε να φανούμε συνεπείς στα «θέλω» σας αλλά και σε αυτά που εμείς προσδοκούμε, στο ξεκίνημα αυτού του νέου κύκλου.

Καλώς ορίσατε στο νέο Ioniansports.gr

Δημήτρης Πέττας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.