Όλα έχουν δρομολογηθεί για την διεξαγωγή του δεύτερου μέρους της διοργάνωσης «League of Warriors» στην Ζάκυνθο, αφού το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό γήπεδο της Παναγούλας έχει οριστεί η… συνάντηση. Θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη μαχητικών τεχνών, που θα συμμετάσχουν λαμπροί αθλητές που σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Επίσης ο Σύλλογος Ίλιδα θα προσφέρει στο κοινό δείγματα της δουλειάς που ασκούν καθημερινά, πραγματοποιώντας επίδειξη! Oι δύο εκ των πρωταγωνιστών της συνάντησης Άγγελος Γιατράς και Νίκος Κόκλας είπαν δυο
λόγια για τους αγώνες τους.

Άγγελος Γιατράς: “Θα δώσω τα πάντα για τη νίκη. Θα προσφέρω στο κοινό όλα όσα περιμένει από μένα και ευελπιστώ με την εμφάνισή μου, να ανταποδώσω σε όλους όσους θα παρευρεθούν στο γήπεδο να με στηρίξουν εμένα και τους υπόλοιπους αθλητές του Συλλόγου. Μια ενδεχόμενη νίκη θα μου ανοίξει νέους… διαδρόμους στον χώρο του ΜΜΑ και ίσως μου δοθεί η ευακαιρία να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες διοργανώσεις”.

Νίκος Κόκλας: ” Θέλω να μπω με καθαρό μυαλό στο ρινγκ και να προσπαθήσω να επιβάλλω το παιχνίδι μου. Για μένα θα σημαίνει πολλά η νίκη αφού θα μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μεγαλύτερους αγώνες στο χώρο του ΜΜΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Μπάμπη Λιβέρη και Χρήστο Καρίδη που με έχουν προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, αλλά και τους γονείς μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν αυτοπεποίθηση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.