Μια ομάδα, 2 αριθμοί μητρώου, δυο ονομασίες, ένα δ.σ. που απέχει ενώ δεν έχει παραιτηθεί , ένας ισχυρός άνδρας που δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο άλλα κάνει κουμάντο και ένα χωριό να προσπαθεί να μάθει την αλήθεια! Αυτή είναι η κατάσταση στην ομάδα των Λαγκαδακίων …

Δεν λέει να κοπάσει η “καταιγίδα” στην ομάδα του Παναρτεμισιακού. Ο Σύλλογος είναι μετέωρος και οι εξελίξεις μέχρι στιγμής είναι αρνητικές και η κατάσταση περίπλοκη. Περίπλοκη, τόσο πολύ που κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και η συμπαθής ομάδα θα μπορέσει να κατέβει και πάλι δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.

Από την μία πλευρά η διοίκηση του Διον. Αρβανιτάκη, με τον ίδιο τον πρόεδρο να έχει παραιτηθεί, όχι επίσημα μέσα από διεργασίες του διοικητικού συμβουλίου αλλά δια μέσου της ΕΠΣ Ζακύνθου και από την άλλη η πλευρά του Χαρ. Ραυτόπουλου που ενώ δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, δείχνει ο ‘άνθρωπος εκείνος που “κινεί τα νήματα” στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια!

Δυστυχώς ο “γόρδιος δεσμός” ωχριά μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στο όμορφο χωριό των Λαγκαδακιών. Ένα μπερδεμένο “κουβάρι” προσώπων, καταστάσεων με δύο ομάδες με δύο αριθμούς μητρώου αλλά στους αγωνιστικούς χώρους να δηλώνεται το 4461 (ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ) και στην ΕΠΣ Ζακύνθου να υπάρχει μόνο το 4460 (ΑΕ ΑΡΤΕΜΙΣΙΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑΚΙΩΝ)!

Τελικά τι συμβαίνει; ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα; Γιατί όλο αυτό το μουντό σκηνικό σε αυτή την ομάδα; Διοικητικό συμβούλιο υπάρχει (ακόμα) και αυτό είναι η διοίκηση του προέδρου Διον. Αρβανιτάκη ο οποίος είχε αναλάβει το 2017, μόνο που ο συμπαθής παράγοντας αποχώρησε από τα δρώμενα επικαλούμενος λόγους υγείας. Παραιτήθηκε, όχι όμως με την σωστή διαδικασία που απαιτείται μέσα από το διοικητικό συμβούλιο αλλά μέσω της ΕΠΣ Ζακύνθου (με επιστολή) η οποία δεν έχει καμιά αρμοδιότητα να αποφασίσει περί αυτού!

Πίσω όμως από το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο ήταν πάντα ο Χαρ. Ραυτόπουλος. Ο άνθρωπος που είχε όλες τις πραγματικές εξουσίες. Δεν παιρνόταν καμιά απόφαση αν δεν είχε ερωτηθεί ο ίδιος. Δεν γινόταν καμιά μεταγραφή αν δεν αποφάσιζε αυτός και φυσικά ήταν ο ‘άνθρωπος που στο μεγαλύτερο μέρος χρηματοδοτούσε την ομάδα, ακόμα και όταν ήταν Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου για 4 ολόκληρα χρόνια! Διοικητικά όμως,  δεν ήταν πουθενά από την ημέρα που παραιτήθηκε στις 4/4 του 2016. Εκτοτε και μέχρι και σήμερα αυτός επί της ουσίας ήταν ο κουμανταδόρος του “καραβιού”.

Αυτόν αναγνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές, αφού από αυτόν πληρωνόταν! Μέχρι εδώ όλα καλά! Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος που είναι η διοίκηση. Η νόμιμη διοίκηση η οποία απέχει συνειδητά από τα δρώμενα αφού δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να νομιμοποιήσει το κο Ραυτόπουλο και όπως διατυμπανίζει το αντίπαλο δέος θα έρθουν αποκαλύψεις εντός ολίγου. Η άλλη όψη του νομίσματος είναι σαν την σκοτεινή πλευρά της σελήνης…

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες μια κατά τα αλλά  Γενική Συνέλευση με τα όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να είναι απόντα! Στην θέση του προεδρεύοντος κάθισε ο κος Ραυτόπουλος ο οποίος θεσμικά δεν είχε κανένα ρόλο αλλά αναγνωρίστηκε από τους παίκτες που και αυτοί βρέθηκαν στην αίθουσα (παράνομα)  σαν το μεγάλο αφεντικό.

Παρουσιάστηκε μια λίστα με 21 νέα μέλη και καταγγέλθηκε από τον ίδιο το κο Ραυτόπουλο ότι την έφτιαξε το διοικητικό συμβούλιο για να βγάλει αρκετά παλιά μέλη στην Απ΄ έξω!  Όμως, οι άνθρωποι του συμβουλίου λένε ότι αυτά τα 21 ονόματα τα είχε υποδείξει και τα είχε γράψει σε χαρτί ο ίδιος ο ισχυρός παράγοντας για να γίνει η αναγνώριση Σωματείου από την ΠΕ Ζακύνθου! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το χαρτί υπάρχει με τον γραφικό χαραχτήρα του Χαρ. Ραυτόπουλου!

Ένα νέο στοιχείο που βγαίνει προς τα έξω και γεννά πολλά ερωτήματα είναι τελικά ποια είναι η πραγματική ομάδα του Παναρτεμισιακού που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζάκυνθου; Η ” ΑΕ ΑΡΤΕΜΙΣΙΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑΚΙΩΝ” ή ο “ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ”? Η πρώτη ομάδα εχει αρ. Μητρώου 4460 και η 2η έχει αρ. Μητρώου 4461. Στην ΕΠΣ Ζακύνθου υπάρχει μόνο 4460 αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ. Δηλαδή η “ΑΕ ΑΡΤΕΜΙΩΝ ΛΑΚΓΑΔΑΚΙΩΝ” Αυτός είναι ο αριθμός που κουβαλά η ομάδα στην ΕΠΣ Ζάκυνθου. Τώρα το συμβούλιο μέχρι και πέρυσι έδινε τα δελτία και υπέγραφε με το 4461 με την ονομασία “ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ” .

Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά σε όλη αυτή την υπόθεση που όπως όλα δείχνουν θα έχει δρόμο να διανύσει. Το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα τον αριθμό μητρώου της ομάδας και να γίνει διασταύρωση με αυτό που υπάρχει στα μητρώα της ΕΠΟ. Από εκεί και πέρα για πρέπει να γίνουν ξεκάθαρες κουβέντες, έτσι ώστε να φύγει η ομίχλη από την ιστορική ομάδα και να έρθουν καλύτερες ημέρες. Όλο το ποδοσφαιρικό νησί θέλει τον Παναρτεμισιακό με 4460 ή 4461 δυνατό, ισχυρό στο τοπικό ποδόσφαιρο. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει η ομάδα να γυρίσει οριστικά σελίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.