Η ανατροπή στο ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας, είναι πλέον γεγονός.

Στο ΔΣ που έγινε την Τετάρτη (14/09) παραβρέθηκαν επτά από τα έντεκα μέλη, τα οποία και προχώρησαν στην αναδιάρθρωση του ΔΣ, βάζοντας ως επικεφαλής τον Αγγελο Δανιήλ, ο οποίος αμέσως μετά προχώρησε σε δήλωση στήριξης στην “παράταξη Γραμμένου”.

grammenos_0“Παρά την προσπάθεια αυτών που εκπροσωπούν το παρελθόν, η ΕΠΣ Αχαΐας άλλαξε σήμερα σελίδα και εφεξής θα πορεύεται με διαφάνεια, παρέχοντας απόλυτη ενημέρωση στα σωματεία.

Δηλώνουμε προς όλη τη φίλαθλη γνώμη πως συντασσόμαστε στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και στηρίζουμε την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Η επόμενη μέρα θα είναι απαλλαγμένη απ’ αυτούς που κρατούν τα σωματεία της Αχαΐας δέσμια των προσωπικών επιλογών τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό θα συμβεί το ίδιο συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας.

Η Αχαΐα ήταν ένα από τα “κάστρα” που στήριζε τις διοικήσεις της ΕΠΟ και πλέον πέρασε στα χέρια της αντιπολίτευσης, όπως είχε συμβεί και με την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Αντιθέτως, από τη ΓΣ του Ιουνίου μέχρι και σήμερα η “παράταξη Γκιρτζίκη-Ελευθεριάδη” κέρδισε μόνο της ΕΠΣ Χανίων.

Για την ανατροπή στην ΕΠΣ Αχαΐας υπήρξε έντονο παρασκήνιο και ήρθε με την συσπείρωση των τεσσάρων αντιπολιτευόμενων μελών και την προσθήκη άλλων δύο, που μέχρι πρότινος στήριζαν τον τέως πρόεδρο, Δ. Μπαλαφούτη.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Δανιήλ Άγγελος

Α’ αντιπρόεδρος: Μαυροκολέας Γιώργος

Β’ αντιπρόεδρος: Κουλούρης Άγγελος

Γενικός γραμματέας: Μπασκούτας Ελευθέριος

Ταμίας: Χριστόπουλος Οδυσσέας

Αναπλ. γενικός γραμματέας: Σαρρής Δημήτριος

Αναπλ. ταμίας: Πλώτας Αθανάσιος

Μέλη: Μπαλαφούτης Δημήτριος, Γκοτσόπουλος Γεώργιος, Κουτρόπουλος Παναγιώτης, Φλωράτου-Γασπαρινάτου Έμμυ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.