Τη νέα σύνθεση της ΕΕΑ ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τον Αρεοπαγίτη επί Τιμή κ. Δημήτρη Μαζαράκη να αντικαθιστά τον κ. Παπαλάκη στη θέση του προέδρου, ενώ από την Επιτροπή απουσιάζει το όνομα της κ. Μαρούπα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (Αρ. φύλλου 441) η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Στ. Κοντονή για τη συγκρότηση της νέας σύνθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πρόεδρος της Ε.Ε.Α. είναι ο Αρεοπαγίτης επί Τιμή κ. Δημήτριος Μαζαράκης.

Η σύνθεση της Ε.Ε.Α.:

Πρόεδρος: Δημήτριος Μαζαράκης, Αρεοπαγίτης επί Τιμή

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ζώης Γεώργιος, Εφέτης

Μέλη:

1) Τριανταφυλλάκης Γεώργιος, αναπλ. Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης

Αναπληρωτης: Αυγιτίδης Δημήτριος, αναπλ. Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης.

2) Μασγανάς Σωτήριος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Eταιρειών και Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Αναπληρωτής: Μανίκας Ευθύμιος, Προϊστάμενος Τμήματος Εισηγμένων Α.Ε. και Αθλητικών Α.Ε. της Διεύθυνσης Εταιρειών και Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

3) Κουνέλης Βασίλειος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα εταιρειών

Αναπληρωτής: Παπανδρέου Ευαγγελία, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα εταιρειών

4) Παπασπύρου Δημήτριος,  Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού

Αναπληρωτής: Κακαβάς Νικόλαος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού

5) Αρκούδης Ηλίας, Οικονομολόγος

Αναπληρωτής: Σμυρνάκης Δημήτριος, Οικονομολόγος

6) Μανταίος Κωνσταντίνος Ιωσήφ, πρόσωπο κύρους με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού

Αναπληρωτής: Μπίκος Γεώργιος, πρόσωπο κύρους με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού

Ο Πρόεδρος, τα μέλη και οι αναπληρωτές της ΕΕΑ έχουν 4ετή θητεία.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Στ. Κοντονής ευχαριστεί θερμά τα απερχόμενα μέλη της ΕΕΑ, τα οποία επιτέλεσαν το έργο τους κατά τρόπο αδιάβλητο και υποδειγματικό”

 

Ειρήνη Μαρούπα: “Μας αποκεφάλισαν από την ΕΕΑ γιατί κάναμε τον καθήκον μας”

Με δήλωσή της, η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, τοποθετείται σχετικά με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, να την αντικαταστήσει, όπως συνέβη και με άλλα μέλη, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμου.

maxresdefault_0

Στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

Ένας κύκλος έκλεισε 5 χρόνια πέρασαν από τις 26 Απριλίου του 2011 που διορίστηκα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπηρέτησα χωρίς χρήματα, στην θέση του μέλους της ΕΕΑ, με αυταπάρνηση και ανεξαρτησία συνείδησης, προσηλωμένη απολύτως και κατ”αποκλειστικότητα στο δημόσιο συμφέρον.
Ως σήμερα, που δημοσιογράφοι μου γνωστοποίησαν την καρατόμηση (γιατί περί αποκεφαλισμού πρόκειται), την δική μου, του καθηγητή του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Βάμβουκα, και του επίτιμου πρώτου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και πρώτου διευθυντή της σχολής Δικαστών επί σειράν ετών, Κωνσταντίνου Παπαλάκη.
ΤΙΜΗ ΜΟΥ, ο τρόπος που εγώ και ο πρόεδρος κ Παπαλάκης και ο κ. Βάμβουκας αποκεφαλιστήκαμε, επειδή κάναμε κατά τρόπο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, από τις θέσεις που ο υπουργός αθλητισμού μας εμπιστεύθηκε μόλις έναν χρόνο πριν για 4 χρόνια θητείας, στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ που μας διόρισε.
Εύχομαι στους άξιους ανθρώπους που διόρισε και μας αντικαθιστούν, να επιδείξουν την ίδια αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον κι ανεξαρτησία συνείδησης, κατορθώνοντας να είναι ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΕΣΤΟΙ (κατά παράφραση της ευφυούς παλαιότερης δήλωσης του κ. Παπανικολάου α αντιπρ. Α. Πάγου για τους δικαστές).
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη της γραμματείας της επιτροπής, την Μελίνα, την Δήμητρα, τον Μπάμπη, την Αναστασία, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν πολύτιμοι βοηθοί στο έργο μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους όσους με την καλόπιστη αλλά και την κακόπιστη κριτική τους με βοήθησαν να βαδίσω ολόισια, χωρίς ποτέ να παραπατήσω, τον κακοτράχαλο δρόμο της αρετής και της αποκάλυψης της εικονικής πραγματικότητας που ζούμε, καθώς και της εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στ αλήθεια αφοσιωμένη κι εμφορούμενη από αγάπη για την πατρίδα μου θα συνεχίσω.

Ειρήνη Μαρούπα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.