Ο Αναστάσιος Σούρμπης είναι ένας νεαρός μόλις 26 ετών, ο οποίος μένει μόνιμα στη Ζάκυνθο με την οικογένειά του. Μέχρι πριν από 2 χρόνια περίπου, ήταν ένας χαρούμενος νέος άνθρωπος, γεμάτος ζωή και όνειρα, που πάλευε για το μεροκάματο όπως είχε μάθει να κάνει από πολύ μικρός.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ Ορθοστάτης παλινδρομικής βάδισης για τον Τάσο μας – Give and Fund Crowdfunding

Όμως, τα όνειρα έμειναν απραγματοποίητα  και η χαρά έγινε πόνος, όταν στις 08-08-2019 η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και του έκοψε τη φυσιολογική πορεία της ζωής του. Μετά από τροχαίο περιστατικό, που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή, διαγνώσθηκε με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παρέμεινε καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Από τότε συνεχίζει να είναι καθηλωμένος και δίνει καθημερινή μάχη για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του, έχοντας την υποστήριξη των κοντινών του ανθρώπων όπως και διαφόρων ειδικών (φυσιοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή κλπ.).

Αυτή τη στιγμή είναι ανάγκη να αποκτηθεί ένας Ορθοστάτης Κίνησης Βάδισης, ο οποίος κοστίζει γύρω στα 5.000 €, αλλά λόγω του συνολικού κόστους όλων των άλλων θεραπειών, καθιστούν την απόκτησή του αρκετά δύσκολη.

Ας βοηθήσουμε, λοιπόν, τον Τάσο να συνεχίσει να κάνει όνειρα και να ξαναρχίσει την ζωή του από εκεί που την άφησε…

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.