Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, με αφορμή την παρέμβαση της ΕΠΟ, που είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή στη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Για το θέμα αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει δώσει τριήμερη διορία στην ΕΠΟ ώστε να ανακαλέσει την απόφασή της, ενώ ο Γ. Γκιιρτζίκης, με καινοφανείς ισχυρισμούς θεωρεί νόμιμες τις αλλαγές στα μέλη της Επιτροπής, που έγιναν με αποκλεισιτική πρωτοβουλία της ΕΠΟ και χωρίς να υάρξει παραίτηση κάποιου μέλους.

Η ανακοίνωση του κ. Γραμμένου, που θα ζητήσει το χρίσμα από τις Ενώσεις της αντιπολίτευσης, ώστε να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές αναφέρει τα εξής:

“Δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτε από τη μακρά λίστα των έργων και ημερών της Ε.Π.Ο..
Η πρόσφατη αυθαίρετη και νομικά αίολη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων να «αναδιατάξει» τους ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ από τη Γενική Συνέλευση Δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τις μεθόδους που μετέρχεται ώστε με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία.

Θυμίζουμε στη διοίκηση της Ε.Π.Ο. ότι τα εκλεγμένα όργανα από τη Γενική Συνέλευση, μόνον η ίδια η Γενική Συνέλευση μπορεί να τα καταργήσει, να αφαιρέσει ή να προσθέσει αρμοδιότητες και να τα μετακινήσει πάντα στο πλαίσιο της υφιστάμενης νομοθεσίας και των κανονισμών. Η παραπάνω απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων αποτελεί ωμή παρέμβαση στο έργο των Δικαστικών Επιτροπών και, χωρίς αμφιβολία, κείται εκτός πλαισίου νομιμότητας.

Η Ε.Π.Ο. προφανώς και δεν αποδέχθηκε ποτέ τη συγκρότηση των οργάνων απονομής δικαιοσύνης από τακτικούς Δικαστές συρόμενη κάθε φορά πίσω από τις πρωτοβουλίες της Πολιτείας και προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προβάλει αναχώματα στην πορεία για διαφάνεια, αξιοπιστία και ισονομία.

΄Ομως, οι προφανείς σκοποί και επιθυμίες θα παραμείνουν ευσεβείς πόθοι για τους διοικούντες της Ε.Π.Ο..

Ο καιρός γαρ εγγύς…”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.