Οριακό αναμένεται να είναι το αποτέλεσμα ως προς την ψήφιση του διοικητικού απολογισμού της διοίκησης Γκιρτζίκη στη ΓΣ της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/6 στο κτήριο της ΕΟΕ.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις η διαφορά που θα υπάρξει ανάμεσα σε αυτούς που θα υπερψηφίσουν τον διοικητικό απολογισμό και σε αυτούς που θα καταψηφίσουν ή / και θα δηλώσουν «παρών» θα είναι αρκετά μικρή, αφού πολλές Ενώσεις έχουν προσχωρήσει στην πλευρά της επονομαζόμενης «αντιπολίτευσης», προστέθηκε και η  ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, στην οποία έγιναν εκλογές και επικράτησε η παράταξη που τάσσεται κατά της διοίκησης Γκιρτζίκη.
Στη Γ.Σ. αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι κυρίως από τις ΕΠΣ που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, οι πρόεδροι των οποίων θα ασκήσουν έντονη κριτική στα πεπραγμένα της διοίκησης.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν εκτός από τις κατά τόπους ενώσεις ερασιτεχνικών σωματείων, που θα έχουν από τρεις ψήφους, θα έχουν και οι δύο επαγγελματικές λίγκες. Η Σούπερ Λιγκ θα έχει 16 ψήφους, μία για κάθε μέλος της, ενώ η Φούτμπολ Λιγκ θα έχει τρεις ψήφους.

Το Soccerplus παρουσιάζει την τάση στο χώρο των Ενώσεων λίγο πριν την έναρξη της φανερή ψηφοφορίας.

Οι ΕΠΣ που θα ταχθούν υπέρ του Διοικητικού Απολογισμού της διοίκησης Γκιρτζίκη:Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χίου, Κεφαλλονιάς, Κέρκυρας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Αχαΐας, Κορινθίας, Πειραιάς, Δυτ. Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Θεσπρωτίας, Πιερίας, Ημαθίας, Χαλκιδικής, Καβάλας, Θράκης, Έβρου.

Οι ΕΠΣ που θα καταψηφίσουν το Διοικητικό Απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη:Μακεδονίας, Πέλλας, Κιλκίς, Γρεβενών, Ηπείρου, Φθιώτιδας, Πρέβεζας, Θεσσαλίας, Λάρισας, Ζακύνθου, Σάμου, Κυκλάδων, Χανίων, Δράμας, Κοζάνης, Άρτας, Αθήνας, Αιτωλοακαρνανίας, Λέσβου, Αργολίδας, Ηρακλείου και ΕΠΣΑΝΑ που η ΕΠΟ δεν θα της επιτρέψει να ψηφίσει.

Οι Ενώσεις που πιθανότατα θα σπάσουν τις ψήφους τους θα είναι Φλώρινας, Δωδεκάνησου, Ξάνθης, Σερρών, Σάλας, Φωκίδας και Φούτμπολ Λιγκ.

Όσον αφορά τη Σούπερ Λιγκ έξι ομάδες θα καταψηφίσουν τον διοικητικό απολογισμό, ενώ οι υπόλοιπες θα είναι υπέρ ή θα απόσχουν.

soccerplus

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.