Νέα, παγκόσμια επιτυχία αυτή την φορά για τον Αθλητικό Σύλλογο Ζίου Ζίτσου & Καράτε «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» και για ολόκληρο το νησί της Ζακύνθου που τα παιδιά του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου πέτυχαν απίστευτα πράγματα στο 11ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου και 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου U 15, που πραγματοποιήθηκαν στη Ρουμανία (Βουκουρέστι). Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν 17 χώρες με 600 αθλητές και ο «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κατάφερε με 10 αθλητές-τριες που συμμετείχε, να γυρίσει στη Ζάκυνθο με 8 μετάλλια (1 χρυσό, 2 ασημένιο και 5 χάλκινα)!!!

Συγκεκριμένα, στο 2ο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν η Νίκη-Πρέβω Σπίνου και η Μαριαλένα  Θεοδόση κατακτώντας (και οι δύο) χάλκινα μετάλλια.

Στο 11ο  Βαλκανικό, ο ζακυνθινός σύλλογος κατέκτησε:

ΧΡΥΣΟ μετάλλιο με τον Χριστόφορο Σούλη,

ΑΣΗΜΕΝΙΑ μετάλλια με τους Νίκο Κούτση στα -12 και Βαλεντίνα Μπαρλαμπά στο NE WAZA,

ΧΑΛΚΙΝΑ μετάλλια με τους Δανιήλ Λούντζη στα -18, Δήμητρα Θεοδόση στα -12 και Βαλεντίνα Μπαρλαμπά στοFIGHTING.

Επίσης, ο Φίλιππος Πανάς κατέκτησε την 5η θέση στα -21, ο Παναγιώτης Πλέσσας την 7η και ο Διονύσης Κολυβάς την 9ηθέση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σχολή του Δασκάλου Δημήτρη Παναγιωτόπουλου εδω και δεκαετίες συνεχίζει να βγάζει αθλητές με διακρίσεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο,  μα το πιο σημαντικό από όλα είναι το ήθος που διδάσκει η συγκεκριμένη σχολή στους αθλητές της.

3 5 7 8 10 12 13 15 2

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.