Πάει για επικύρωση της Βαθμολογίας εν μέσω εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων η Football League θέλοντας να αποφύγει την Επιτροπή Δεοντολογίας!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την ομάδα της Ζακύνθου, την Β΄ Εθνική, του χειραγωγημένους αγώνες αλλά και την επικύρωση της βαθμολογίας! Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σχέδιο προσπέρασης των σοβαρών δικαστικών υποθέσεων που αφορούν τους χειραγωγημένους αγώνες από την ίδια την διοργανώτρια που ξαφνικά θέλει έως την Παρασκευή να επικυρώσει την βαθμολογία της φετινής σαιζόν από την στιγμή που υπάρχουν αρκετές εκκρεμοδικίες που αφορούν ενστάσεις αλλά και αποφάσεις από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τους χειραγωγημένους αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες  νέο συμβούλιο θα γίνει την Παρασκευή (08/07, 13:00) στη Football League. Η διοργανώτρια αποφάσισε να προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας (έχουν επικυρωθεί μόνο οι θέσεις 1-4 και 17-18), εάν και εφόσον μέχρι τότε έχουν βγει οι αποφάσεις για τις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης πλην της επικύρωσης είναι το Εγγυητικό Ταμείο, το οποίο θα μπει σε εφαρμογή από φέτος και, όπως είναι γνωστό, αποτελεί προϋπόθεση για τη διαδικασία αδειοδότησης, ενώ θα προκηρυχθούν και εκλογές έως τις 15 Ιουλίου. Υποψήφιος θα είναι ο Στέλιος Σφακιανάκης και όλα δείχνουν πως θα έχει αντίπαλο τον Σπύρο Καλογιάννη.

Από την μεριά της η Ζάκυνθος κρατά στάση αναμονής αν και έχει θορυβηθεί από την βιασύνη της διοργανώτριας να επικυρώσει την βαθμολογία ως την Παρασκευή !

Το ερώτημα που τίθεται είναι πως είναι δυνατόν να έχουν τελεσιδικήσει έως την Παρασκευή τόσες σοβαρές δικαστικές εκκρεμότητες για να πάρει απόφαση η διοργανώτρια να επικυρώσει την βαθμολογία…  Σύμφωνα με τελευταίες χθεσινοβράδινες πληροφορίες υπάρχει σχέδιο για να προλάβουν την Επιτροπή Δεοντολογίας και να επικυρωθεί η βαθμολογία καθώς η συγκεκριμένη Επιτροπή δεν εντάσσεται στον ΚΑΠ!

Αναμένεται αντίδραση της Ζακύνθου

Η Ζάκυνθος αναμένεται να αντιδράσει στο πλάνο για αναδιάρθρωση την Παρασκευή (08/07).
Η Football League προγραμμάτισε για την Παρασκευή (08/07) συμβούλιο και μεταξύ άλλων σκοπεύει να προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να έχουν τελεσιδικήσει όλες οι αποφάσεις. Θεωρείται, ωστόσο, δεδομένο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα από τη Ζάκυνθο.
Η ομάδα του Ιονίου όλο αυτό το διάστημα τηρεί στάση αναμονής σχετικά με τις αποφάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας για τα «ύποπτα» ματς. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπεύει να ζητήσει να μην γίνει επικύρωση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού αν γίνει κάτι τέτοιο θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.