Σεισμικές δονήσεις θα δημιουργηθούν στο τοπικό ποδόσφαιρο, στην ΕΠΣ Ζακύνθου αλλά και στα Λαγκαδάκια από το έγγραφο του Πρωτοδικείου Ζακύνθου με ημερομηνία 9/9/2020 μέσα από το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπάρχει ομάδα με το όνομα ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ  αλλά υπάρχει μόνο “ΑΟ ΦΑΜΙΛΥ “. Ο νόμιμος εκπρόσωπος του “ΑΟ Φάμιλυ” Παναγιώτης Ποταμίτης παραβρέθηκε χθες στο διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου όπου θα συζητείτο το θέμα του Παναρτεμισιακού για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και με το έγγραφο του Πρωτοδικείου τίναξε την μπάγκα στον αέρα!  Άγνωστο παραμένει ακόμα τι έχει συμβεί από το 2010 έως και σήμερα και η ομάδα της “Φάμιλυ” άλλαξε ονομασία και μάλιστα δύο φορές χωρίς να υπάρξει ενημέρωση στο Πρωτοδικείο! Ο κος Ποταμίτης έχοντας όλα τα βιβλία στην κατοχή του δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το πως από εδώ και στο εξής θα χειριστεί την υπόθεση.

Ο Παναγιώτης Ποταμίτης

Μια υπόθεση άνευ προηγούμενου ξετυλίγεται σιγά σιγά και προκαλεί “σεισμικές δονήσεις” στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η παροιμία ταιριάζει απόλυτα: “Εδω παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;” Ο Παναγιώτης Ποταμίτης ο γνωστός σε όλο το νησί, παπάς που για αρκετά χρόνια ήταν στο χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα και  πρόεδρος της Ιστορικής ομάδας της Φάμιλυ, αποφάσισε να μιλήσει.

Οι λόγοι που το έκανε παραμένουν ακόμα άγνωστοι, όμως ο κος Ποταμίτης ήρθε για να ρίξει την “βόμβα του”  στα θεμέλια του τοπικού ποδοσφαίρου και να αναδείξει πως όλα αυτά τα χρόνια και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, μια ομάδα που λεγόταν Παναρτεμισιακός ΑΟ με αριθμό μητρώου 4461 ήταν μια ομάδα φάντασμα που αγωνιζόταν επί μια δεκαετία περίπου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ζακύνθου, παράνομα. Αφού η κανονική ομάδα “ΑΟ Φάμιλυ” ήταν στα γραφεία του πρωτοδικείου  ως νόμιμη αλλά ανενεργή!

Ο κος Ποταμιτης άνοιξε τους “ασκούς του Αιόλου” αφού από εδώ και στο εξής θα πρέπει η υπόθεση να διαλευκανθεί εις βάθος. Τα ερωτήματα πολλά και φυσικά προς το παρόν αναπάντητα! Πως η συγκεκριμένη ομάδα άλλαξε ονομασία χωρίς να έχει περάσει από το Πρωτοδικείο και πως έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ τα δικαιολογητικά για να γίνει η αλλαγή ονομασίας; Σίγουρα υπάρχει στο Πρωτοδικείο η ομάδα του Παναρτεμισιακού ( Αρ. μητρώου ΕΠΟ 4460) αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και είναι ανενεργή στην ΕΠΟ, όμως ο Παναρτεμισιακός ΑΟ με (αριθμό μητρώου ΕΠΟ 4461 ) δεν υπάρχει.

το πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Ζακύνθου

Είναι αυτή η ομάδα που εδώ και τόσους μήνες είναι στην επικαιρότητα για το αν το 4461 είναι στην ΕΠΟ και αν αυτή η ομάδα αγωνίζεται στη, Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Φυσικά και υπάρχει στην ΕΠΟ αλλά δεν υπάρχει στο πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό του Πρωτοδικείου. Χθες το μεσημέρι ο κος Ποταμίτης πήρε μετά από αίτηση που είχε κάνει, το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η ομάδα λέγεται ‘”ΑΟ ΦΑΜΙΛΥ-ΑΓΓΕΡΙΚΟΣ” και έχει καταχωρηθεί στα μητρώα αναγνωρισμένων σωματείων του πρωτοδικείου Ζακύνθου με αύξοντα αριθμό 86/1997 και στην συνέχεια τροποποιήθηκε το καταστατικό και ως προς την επωνυμία “ΑΟ ΦΑΜΙΛΥ” το 2001 με αύξοντα αριθμό 140/2001.

Από εκείνη την ημερομηνία έως και σήμερα, δεν υπάρχει άλλη τροποποίηση του καταστατικού του εν λόγω σωματείου”. Το θέμα περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ καθώς ο ΠΑΝΑΡΤΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ με αρ. Μητρώου 4461 κατέθεσε νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΣ Ζακύνθου για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς! Μόνο που οι άνθρωποι του νέου δ.σ δεν είχαν ιδέα για το  έχει συμβεί!

Από τη δική της πλευρά η ΕΠΣ Ζακύνθου στο διοικητικό συμβούλιο που έκανε αποφάσισε ότι θα περιμένει ακόμα μια εβδομάδα για να ξεκαθαρίσει το θέμα, αν και όπως δηλώνουν κύκλοι της πολύ δύσκολα θα δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις. Ο Κος Ποταμίτης μέχρι στιγμής κρατά σιγή ιχθύος δήλωσε όμως ότι θα μιλήσει όταν πρέπει και με έγγραφα ‘Έχοντας όπως υποστηρίζει όλα τα νόμιμα έγγραφα της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.