Σύμφωνα με τον Γιώργο Παναγόπουλο η υπόθεση Μάρα θα μπορούσε πριν 1,5 χρόνο να κλείσει με το 20-30% των χρημάτων που επιδικάστηκαν. Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος και επεσήμανε ότι από τις επαφές που έχουν γίνει, δεν υπάρχει ανταπόκριση. «Ο πελάτης μου έχει τη γραμμή όλα ή τίποτα», είπε μεταξύ άλλων και υπενθύμισε ότι ακολουθούν τον Οκτώβριο οι Γιάκομπ, Ηλιάδης, Αγγελόπουλος. Συγκεκριμένα, ανέφερε:  

Υπάρχει περιθώριο να βρεθεί λύση;

«Από την πλευρά μας και τώρα ακόμα κάναμε μία τελευταία επαφή με τον κύριο Θέο, αλλά δεν έχουμε κάποια ανταπόκριση. Ως τώρα δεν υπήρχε θετικό κλίμα από την άλλη πλευρά, παρά μόνο αντιδικίες. Θα μπορούσε η υπόθεση να έχει κλείσει από την αρχή της. Εννοώ φέτος που έχουμε κάνει οκτώ, εννέα δικαστήρια αθλητικά και πολιτικά. Ήμουν μόνος απέναντι σε πολυπρόσωπο νομικό τμήμα. Άλλαζε διαρκώς ομάδα ο Ηρακλής, ελπίζοντας ότι θα επέλθει θετικό αποτέλεσμα. Πήρε τον Αλέξη Κούγια, τον Βασίλη Γκαγκάτση, περάσαμε τριμελείς συνθέσεις, αλλαγές δικαστών, μελών… Η απόφαση δεν μπορεί να προσβληθεί ούτε στο CAS. Αν ήταν να πάει στο CAS από την αρχή, τα λεφτά που κοστίζει μαζί με τα παράβολα που έδωσαν, τώρα θα είχαν εξοφλήσει πάνω από τη μισή οφειλή».

Αν ο Μάρα συζητά ή θέλει και τις 225 χιλιάδες

 «Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πιο συζητήσιμος. Τώρα η γραμμή του είναι “όλα ή τίποτα”. Είναι τέτοια η απελπισία των ποδοσφαιριστών. Άνθρωποι 45άρηδες με προβλήματα διεκδικούν να πάρουν τα χρήματά τους. Ο κύριος Ευγενίου το έχει ξεκαθαρίσει ο άνθρωπος και λέει ότι δεν πληρώνει χρέη άλλων. Είναι δική του ευθύνη που ανέλαβε και πήρε γουρούνι στο σακί. Νομίζω, όμως ότι και αυτός και όλοι οι άλλοι ήξεραν, διαφορετικά δεν θα έκαναν αλλαγές ΑΦΜ, συγχωνεύσεις, Τρίγλιες, αλλαγές εδρών, επωνυμιών. Τα νομικά τρικ ξεγυμνώθηκαν όταν ΓΕΜΗ μετατράπηκε σε ΠΟΤ ο Ηρακλής. Η ΕΠΟ και η λίγκα δεν ενημερώνουν ποτέ για τις εγκυκλίους που έρχονται από τη FIFA. Δεν ενημερώνει για τις αποφάσεις των πολιτικών δικαστηρίων. Το Διαιτητικό Δικαστήριο το κρατάνε στο σκοτάδι. Η απόφαση Οριόλ δεν έχει δοθεί ακόμα».

Αν ακολουθούν και άλλοι:

«Έχουν αναβληθεί ήδη τρεις υποθέσεις για τις 20 Οκτωβρίου. Είναι του Γιάκομπ, του Αγγελόπουλου και του Ηλιάδη. Και γι’ αυτές είχα προτείνει ένα πλάνο βιωσιμότητας στον κύριο Ιωακειμίδη και τον κύριο Θέο. Αν ήθελα να καταστρέψω τον Ηρακλή δεν θα τον υπεράσπιζα σε δύσκολες στιγμές. Είχα αναλάβει τον ΓΣ με το σκάνδαλο του Koriopolis. Η καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Λεβαδειακό ουδέποτε ερευνήθηκε. Δεν κλήθηκε κανείς μάρτυρας. Κανείς άλλος δικηγόρος δεν έχει κάνει καμία ενέργεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκκρεμούν μόνο οι δικές μου υποθέσεις. Τους έλεγα να μην κάνουν νέο ΑΦΜ και να κλείσουν όλες τις υποθέσεις με το 20-30%. Και πριν 1,5 χρόνο η υπόθεση Μάρα και των υπόλοιπων θα μπορούσαν να κλείσουν με το 20-30%. Ο Ηρακλής άλλαξε πολλές νομικές γραμμές και αυτό ήταν λάθος θεμελιώδες. Από τη μία να αμφισβητείς το Διαιτητικό Δικαστήριο ότι είναι νόμιμο και από την άλλη να πηγαίνεις στα πολιτικά δικαστήρια. Από την άλλη να πηγαίνεις πάλι στο Διαιτητικό για να ανακαλέσεις αποφάσεις προηγούμενων δικαστών τη στιγμή που την έχουν κρίνει πέντε Αρεοπαγίτες και Εφέτες».

Ποια η διαίσθησή του:

«Θα είναι ιστορική αυτοκτονία και δεν θα επανορθώνεται. Αν οριστικά διαλυθούν δεν θα μπορεί ο Ηρακλής να συστήσει νέα εταιρεία. Θα επιβαρυνθεί με όλα. Είναι χρυσή ευκαιρία να στραφεί ως Ηρακλής κατά της ΕΠΟ και του Υπουργείου. Έχουμε στη Super League 5-6 ομάδες που οφείλουν από τα παλιά και άλλες 12 στη Super League 2. Γιατί να την πληρώνει ο Ηρακλής και οι άλλες να είναι στο απυρόβλητο; Πήγε η ΕΠΟ να κάνει έναν υποτυπώδη κανονισμό το καλοκαίρι για να πνίξουν περιπτώσεις και το προλάβαμε την τελευταία στιγμή. Ο ΠΣΑΠΠ κωφεύει και δεν κάνει καμία ενέργεια. Φτιάχνει video για το χάος. Στήνει και δικαστικά παιχνίδια με τους εκπροσώπους του. Είναι δυνατόν ο εκπρόσωπός του να μας έχει κάνει αγωγή και να ζητά 300 χιλιάδες; Έχει φτιαχτεί μια δικηγορική εταιρεία στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Διαρρέουν αποφάσεις και τι λένε στις διασκέψεις». Και συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη απόφαση που αφορά μεγάλη ομάδα και μεγάλο ποσό. Αυτή η ιστορία μπορεί να ανοίξει τον δρόμο όχι μόνο για να δικαιωθούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και για να βρεθεί λύση, ώστε να μην καταστρέφονται ομάδες. Με το ταμείο που προτείνουμε, με το Στοίχημα να τακτοποιούνται όλες οι υποχρεώσεις και να πληρώνονται οι άνθρωποι που διεκδικούν τα χρήματά τους»

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.