Μας εκπλήσσει συνεχώς η ομάδα του Παναρτεμισιακού. Με 4460 η με 4461 η ομάδα των Λαγκαδακίων, ακόμα δεν έχει βρει την ηρεμία της και την γαλήνη της και οδεύει ολοταχώς προς το πρωτοδικείο. Οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να ξετυλίξουν τον μίτο της Αριάδνης με την ομάδα (4461) να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να πιάσουμε την άκρη του νήματος και να βρούμε, σιγά σιγά την πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Το 1988 ιδρύεται η ΑΕ Λαγκαδακίων-Αρτεμισίων με αριθμό μητρώου 4460 αυτή η ομάδα μετονομάζεται λίγο καιρό αργότερα σε “Παναρτεμισιακός ΑΟ”…. Η πορεία του συλλόγου γνωστή. Το 2009 η ομάδα υποβιβάζεται και πηγαίνει στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζάκυνθου. Το καλοκαίρι του 2010 αρχίζουν οι διεργασίες συνένωσης του “ΑΟ Φάμιλι-Αγγερικός” με τον Παναρτεμισιακό, μόνο που η ομάδα καταβαίνει στους αγωνιστικούς χώρους σαν ΑΟ Φάμιλι αλλά για επικοινωνιακούς λόγους βάζουν το όνομα “ΠΑΟΦ” Παναρτεμισιακός ΑΟ Φάμιλι” … Το όνομα αυτό δεν πήγε ποτέ στην ΕΠΟ αλλά κρατήθηκε εδώ στο νησί για την ντόπια κατανάλωση.

Το 2011 οι δύο ομάδες παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Ο “Παναρτεμισιακός ΑΟ” (4460) στην Β΄ κατηγορία και ο “ΑΟ Φάμιλι-Αγγερικός”  (ΠΑΟΦ) με αρ. Μητρώου 4461 στην Α΄ κατηγορία. Το 2012 ο “Παναρτεμισιακός ΑΟ” δεν κατεβαίνει στην Β΄ και αδρανοποιείται. Την ίδια χρονιά γίνονται τα χαρτιά και ο “ΑΟ Φάμιλι -Αγγερικός” μετονομάζεται σε “Παναρτεμισιακός ΑΟ”. Από εκείνη την χρονιά η ομάδα αυτή με τον αρ. Μητρώου 4461 υπάρχει στην ΕΠΟ.

Αυτό λέει και η ίδια η ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία! Τώρα, πως πέρασε στην ΕΠΟ εκείνη την εποχή η ίδια ονομασία αυτό απαιτεί διεξοδική έρευνα και αρκετό χρόνο έτσι ώστε να μάθουμε όλα τα γεγονότα της εποχής εκείνης. Στην ΕΠΣ Ζακύνθου όμως υπάρχει ένα πρόβλημα και αυτό είναι ότι στα αρχεία της υπάρχει μόνο η παλιά ομάδα του “Παναρτεμισιακού ΑΟ” με αρ. μητρώου 4460.

Ο φάκελος των διεργασιών και των εγγράφων του “ΑΟ Φάμιλι-Αγγερικός” που μετονομάστηκε σε “Παναρτεμισιακός ΑΟ” δεν υπάρχει! Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ζακύνθου δεν βρήκαν στο αρχείο τους τον συγκεκριμένο φάκελο και ως εκ τούτου απευθύνθηκαν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και ζήτησαν μια απάντηση γιατί υπάρχουν δύο ομάδες με το ‘ίδιο όνομα αλλά με διαφορετικό αριθμό μητρώου και αν η ομάδα με τον αριθμό 4461 είχε  όλα τα νόμιμα παραστατικά έτσι ώστε να μετονομαστεί σε Παναρτεμισιακός ΑΟ το 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες  η απάντηση τα δοθεί εντός της σημερινής ημέρας. Τι πρόβλημα ουσιαστικά μετατίθεται στην ΕΠΟ καθώς η Ομοσπονδία καλείται να βρει,  πως υπάρχουν στα μητρώα της δύο ομάδες με διαφορετικούς αριθμούς μητρώου αλλά με την ίδια ονομασία!

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΟ Φάμιλι-Αγγερικός μετονομάστηκε από τον τότε πρόεδρο της ομάδας τον κο Ποταμίτη γιατί υπήρξε συνεργασία με τον τότε προπονητή του Αγγερικού Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Από εκεί και πέρα… στην ομάδα (4461) πρόεδρος είναι ακόμα ο Διον. Αρβανιτάκης. Εχι ακόμα τον θεσμικό του ρόλο και είναι αυτός με το δικό του συμβούλιο που έχουν το νόμιμο δικαίωμα να τρέξουν τις εξελίξεις. Να προκαλέσουν Γενική συνέλευση και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις βάση πάντα του Αθλητικού Νόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες προσπάθειες για να βρεθεί  βιώσιμη λύση στο χωριό απέβησαν άκαρπες με την ομάδα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η πλευρά του πρόεδρου Διον Αρβανιτάκη δηλώνει ότι θα συγκαλέσει τις επόμενες  ήμερες διοικητικό συμβούλιο για να ορίσει ημερομηνία Γενικής συνέλευσης, εκεί όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.