«Ο Πανγυθεατικός ΓΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ο πρόεδρος μας Αγγελόπουλος Μάκης, λόγω βεβαρημένου επαγγελματικού προγράμματος, αποχώρησε από την προεδρία και τη διοίκηση του Συλλόγου μας. Η αποχώρηση του βέβαια, αφορά καθαρά το τυπικό διοικητικό επίπεδο, καθώς παραμένει κοντά στην ομάδα μας και συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα και έμπρακτα το πλάνο της φετινής χρονιάς, το οποίο και σχεδιάστηκε κατά τη δική του προεδρία.

Νέος πρόεδρος του Πανγυθεατικού ΓΣ αναλαμβάνει ξανά μετά από λίγους μήνες, ο επιχειρηματίας Ροζάκης Δημήτρης, ο οποίος και αποτέλεσε τον πρόεδρο κατά την περασμένη περίοδο, όπου η ομάδα στέφθηκε αήττητη πρωταθλήτρια Λακωνίας.

Χρέη αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Σπυρουνάκος Κυριάκος και Γενικού Εφόρου ο Ρεσμπίθας Τάκης.

Καλωσορίζουμε τους προαναφερθέντες στο διοικητικό σχήμα του Συλλόγου μας και τους ευχαριστούμε πολύ, που μας τιμούν με την επιθυμία τους να συνεισφέρουν από συγκεκριμένο διοικητικό πόστο στις προσπάθειες του Πανγυθεατικού.

Το ΔΣ»

mikriliga.com

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.