Τη συνέχεια του πρωταθλήματος βλέπει πλέον ο Πανηλειακός, θέλοντας πολύ (στα λόγια τουλάχιστον…) να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αλλά βέβαια με τα διάφορα προβλήματα στην ομάδα να παραμένουν…

* Υπενθυμίζεται ότι πλέον, και επισήμως, γνωστοποιήθηκε κι από την ομάδα, νέος τεχνικός του Πανηλειακού, είναι ο Ηλίας Φυντάνης. Όπωςείχαμε αναλυτικά περιγράψει από τα προηγούμενα ρεπορτάζ.

– Έρχονται μαζί του και δυο μέλη στο τεχνικό τιμ, ο Ανδρέας Λαυδαριάς (ως άμεσος συνεργάτης του τεχνικού) και ο Άγγελος Μπασσιός(γυμναστής).

Ο Λαυδαριάς, είναι από την Άρτα, υπήρξε προπονητής σε ομάδες της περιοχής, καθώς και προπονητής της ΕΠΣ Άρτας, ενω έχει διατελέσει και υπεύθυνος των τμημάτων Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει και προπονητικό δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Pro.

Ο Μπασσιός έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Αθηνών.

 – Από τους νυν ανθρώπους της ομάδας έχει ήδη αναφερθεί ότι θα συνεχίσει στο τιμ κι ο Φράνκο Περίλι. Ο Ιταλός, βοηθός του Καβάλο στο προηγούμενο τεχνικό τιμ, και που είχε την τεχνική αρμοδιότητα τις τελευταίες μέρες (καθώς και στο ματς της Ριζούπολης).

 * Όπως τελικά αποφασίστηκε, την Τετάρτη (αν και αρχικά είχε ειπωθεί την Τρίτη, αλλά τότε θα έλειπε από τον Πύργο και ο Σ. Κανακίδης, όπως περιγράψαμε από το χθεσινό ρεπορτάζ), με μεσημερινή προπόνηση, θα γίνει το ξεκίνημα του Φυντάνη στην ομάδα.

Ακλόνητα και …αμείωτα τα (συνεχή) προβλήματα…

 Κλείνοντας το αμέσως προηγούμενο ρεπορτάζ, αναφέραμε κι ότι “στον Πανηλειακό, όλα τα ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ (και απαντήσεις, κανονικές και πραγματικές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ από κανέναν …αρμόδιο)!

– Όπως, ποιός ή ποιοί είναι διοίκηση, ποιοί …δεν είναι (και μέσα σε όλα, οι μετοχές εξακολουθούν να ανήκουν στον Θανάση Παπαγεωργίου), και πως θα τα βγάλει πέρα αυτή η ομάδα, που και σαν έμψυχο υλικό, αλλά και σαν ΠΑΕ, αντιμετωπίζει συνεχή και καθημερινά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

Σε όλα τα θέματα, από τα μεγαλύτερα, μέχρι τα πιο μικρά!!!”.

 * * * Και ένα βασικό χαρακτηριστικό των (πολλών και διαφόρων ειδών) προβλημάτων είναι και αυτό που υπάρχει με τον ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΟ ρουχισμό της ομάδας!!!

 Έχοντας περάσει τόσος καιρός από την έναρξη των δραστηριοτήτων, αλλά και με την εποχή πλέον να έχει αλλάξει (και ημερολογιακά, και κλιματικά, με βροχές, χαμηλότερες θερμοκρασίες, κ.τ.λ.), οι ελλείψεις στο αθλητικό υλικό της ομάδας παραμένουν πάρα πολύ μεγάλες!

 Τόσο στον προπονητικό ρουχισμό (όπου ακόμα χρησιμοποιούνται κάποια είδη προηγούμενων σεζόν…), όσο και στον αγωνιστικό (αλλά και στον ενδιάμεσο, όπως φόρμες αποστολής, και άλλα σχετικά)!

 * * * Όπως και σε κάποια άλλα είδη, πολύ απλούστερα και πιο ασήμαντα…

Τη Δευτέρα μάλιστα (που τελικά δεν υπήρχε ολόκληρο ρεπό όπως είχε αναφερθεί αρχικά από ανθρώπους της ομάδας, αλλά οι παίκτες που ήταν στην αποστολή είχαν κληθεί στη Συντριάδα από τον εκτελούντα χρέη τεχνικού, Περίλι, για να κάνουν προπονητικό πρόγραμμα αποκατάστασης κ.τ.λ.), τα διαθέσιμα ρούχα δεν έφταναν για όλους!!!

Αφού, κατά πληροφορίες, είχε τελειώσει το …απορρυπαντικό και δεν είχαν προλάβει να πλυθούν όλα!!!

Στα πλυντήρια που έχει η ομάδα… Χωρίς να έχει γίνει προμήθεια του απαραίτητου επιπλέον απορρυπαντικού!!! Με συνέπεια να μη γίνει το αρχικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εντός του γηπέδου…

Και στη συνέχεια έγινε μετάβαση σε γυμναστήριο της πόλης (του προσφέροντα και φέτος στην ομάδα υπηρεσίες μασέρ και φυσικοθεραπευτή, Αλέκου Μπρη), με ασκήσεις σε όργανα εκεί.

– Δείγμα κι αυτό, της πόσο δύσκολης και προβληματικής κατάστασης που διατρέχει την καθημερινότητα αυτής της ομάδας, σε κάθε θέμα της.

Από το μικρότερο, ως το μεγαλύτερο…

iliaoikonomia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.