Στις τάξεις του Πανηλειακού παραμένει στην επικαιρότητα η εξέλιξη που επισημοποιήθηκε στις 24.00 το βράδυ της Τρίτης (προς ξημερώματα Τετάρτης 14/6), κι αφού προηγήθηκε συνεδρίαση της διοικούσας κίνησης, όπου ανακοινώθηκε από τον Α.Ο Πανηλειακός ότι δεν θα συνεχίσει ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος στον πάγκο της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σωματείο:”O ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο ΠΥΡΓΟΥ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Αντωνόπουλο. Η λύση της συνεργασίας επήλθε κοινή συναινέσει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και στη άνοδο στην Γ’ Εθνική και του ευχόμαστε υγεία στην ατομική του ζωή και καλή συνέχεια την προπονητική του καριέρα”

– Από την πλευρά του ο απερχόμενος τεχνικός έκανε δημόσια τοποθέτηση την Τετάρτη, αναφέροντας:

“Ήταν μια απόφαση που από πλευράς μου είχε παρθεί από καιρό. Σε κάθε συνεργασία πάντα υπάρχουν λόγοι για συνέχεια ή διακοπή της, επέλεξα το δεύτερο γιατί αυτό θεωρώ σωστό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι αποφάσεις μας, μας καθορίζουν ποιοι είμαστε σαν προπονητές και κυρίως ως άνθρωποι.

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Πανηλειακού για τη συνεργασία και δυνατότητα που μου έδωσαν να βοηθήσω έστω και λίγο στην επιστροφή του Πανηλειακού στις Εθνικές κατηγορίες. Εύχομαι από ψυχής να συνεχίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη Διοίκηση του Πανηλειακού και να ζήσουν ακόμη πιο ευτυχισμένες στιγμές σε μεγαλύτερες κατηγορίες!”

Το μικρό χρονικό

Βέβαια, η πλήρης πραγματικότητα είναι ότι ο απερχόμενος τεχνικός τις αμέσως προηγούμενες μέρες, είχε προβληματιστεί αλλά και απογοητευτεί από το ότι οι διοικούντες του Πανηλειακού δεν είχαν ακόμα προχωρήσει στην ανανέωση της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας.

Και δεν είχαν προχωρήσει γιατί, ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης υπήρξαν κάποιοι που ζήτησαν να γίνουν επαφές και με άλλους τεχνικούς, πριν η κίνηση “Πυρσός” αποφασίσει την ανανέωση (ή όχι) με τον Αντωνόπουλο.

Η άποψη τους εισακούστηκε κι από τους υπόλοιπους. Και στο πλαίσιο αυτό, ήδη τις προηγούμενες μέρες έγιναν αναλυτικές επαφές με δυο τουλάχιστον άλλους τεχνικούς, προερχόμενους εκτός Νομού.

Όλα τα παραπάνω, έφεραν τον Σπ. Αντωνόπουλο και σε μια θέση όπου ζήτησε από τη διοίκηση να ξεκαθαρίσει άμεσα και τελεσίδικα τις προθέσεις της προς το πρόσωπο του…

Κι αυτά, μέσα σε μια τελευταία συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών κατά την οποία σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, και οι δυο πλευρές έβγαλαν παράπονα η μια για την άλλη για χειρισμούς τους σε θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσα στο διάστημα των πλέι οφ πρωταθλήματος…

* Από κει και πέρα, πάντα σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, οι διοικούντες έχουν προχωρημένες επαφές για να κλείσει πλέον νέος τεχνικός. Με τουλάχιστον έναν από αυτούς, υπάρχει και πλήρης ενημέρωση για τις απαιτήσεις του, και πλέον εναπόκειται στην πλευρά τους (των διοικούντων δηλαδή) αν τις αποδέχονται. Για να έρθει αυτός στον Πύργο άμεσα και να αναλάβει.

http://www.iliaoikonomia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.