Πανιώνιος: Η πλευρά Τσακουμάκου επιβεβαίωσε ότι κάνει πίσω και η συμμετοχή του Ιστορικού στην Super League 2 είναι στον «αέρα»

Το όνειρο της συμμετοχής στην Super League 2 αρχίζει και χλωμιάζει επικίνδυνα για τον Πανιώνιο.

Ο Γιάννης Τσακουμάκος δεν σκοπεύει να μπει στην ΠΑΕ κάτι που μετάφερε επίσημα στην Διοικούσα Επιτροπή μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Αργύρη Λίβα σε συνάντηση που έγινε την Δευτέρα (6/9).

Η πλευρά του επιχειρηματία ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία που ανέκυψαν έπειτα από τον έλεγχο και τις διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες.

Εκεί φάνηκε πως η «τρύπα» είναι μεγαλύτερη από τους αρχικούς υπολογισμούς.

Για την ακρίβεια ο υποψήφιος επενδυτής υπολόγιζε πως από τα συνολικά χρέη προς τρίτους που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, θα του αντιστοιχούσαν περίπου τα μισά μετά και τους διακονονισμούς.

Κι αυτό διότι, το συνολικό νούμερο των χρεών βαραίνει και τα φυσικά πρόσωπα βάσει του νόμου.

Παρόλα αυτά, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ούτε στις επαφές με τους πρώην παίκτες, αλλά ούτε και υπήρξε κάποια κινητοποίηση να καλυφθεί αλλιώς το έξτρα ποσό που ωθεί τον επιχειρηματία να κάνει οριστικά πίσω.

Έπειτα από αυτές εξελίξεις ο Πανιώνιος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η παρουσία του στην SL2 είναι κυριολεκτικά στον «αέρα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως να σημειωθεί ότι για να προκύψει ολική ανατροπή στην υπόθεση, θα χρειαστεί είτε να βρεθεί άλλος επενδυτής είτε να βρεθεί «συμπαίκτης» που θα αναλάβει μέρος των χρεών.

Και για την ώρα κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα…

mikriliga.com

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.