Η Επιτροπή Εφέσεων μείωσε το πρόστιμο της Ζακύνθου για τον αγώνα με τη Ρόδο αλλά διατήρησε τις ποινές που είχαν πρωτοδίκως επιβληθεί στην ομάδα του Ιονίου.  

Η κατάταξη των ομάδων του Β’ ομίλου παραμένει ως έχει. Η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή εν μέρει την έφεση της Ζακύνθου κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή και μείωσε μόνο το πρόστιμο για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής απέναντι στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, παρέμεινε το 3-0 ά.α. υπέρ των Ελαφιών, το -3β. στην ομάδα του Ιονίου, ενώ το πρόστιμο μειώθηκε από 8.000 ευρώ στις 4.000 ευρώ.

Το διατακτικό της απόφασης:

 «Δέχτηκε τυπικώς και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961. Μεταρρύθμισε την υπ’ αριθμ. 177/15.4.2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 2, κατά το μέρος που αφορά στην επιβολή στην εκκαλούσα χρηματικής ποινής και απορρίπτει κατά τα λοιπά. Επέβαλε στην ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.