Την απόφασή της να παραιτηθεί και να αποσυρθεί από τα διοικητικά του συλλόγου, ανακοίνωσε η απερχόμενη διοίκηση της Δόξας Νέας Μανωλάδας, η οποία την ίδια ώρα επισημαίνει ότι θα στηρίξει όποιον ή όποιους θελήσουν να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου. Οι συνθήκες, κυρίως οικονομικές, που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα αποτελεί την αιτία της απόφασης των διοικούντων των «μαυραετών», καθώς τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένα άτομα «ματώνουν» οικονομικά για την ομάδα και με την οικονομική κρίση να βαθαίνει, αδυνατούν να σηκώσουν για μία ακόμη χρονιά το δυσβάστακτο βάρος. Η απόφασή τους είναι ειλημμένη, αμετάκλητη και κατόπιν ώριμης σκέψης και σε καμία περίπτωση «εκβιαστική», ως είθισται σε κάποιες περιπτώσεις.

Μάλιστα ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Τακτικός με δηλώσεις του στην «Πρωινή»ευχαρίστησε όλους όσοι τα τελευταία χρόνια βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα της Νέας Μανωλάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας κι όσους μας στήριξαν με κάθε τρόπο και κυρίως οικονομικά. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το Μπάμπη Κυριαζή, ο οποίος, αν και εκτός συμβουλίου, ήταν κοντά μας. Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους ανθρώπους που… έτρεξαν ουσιαστικά την ομάδα και είναι οι Ν. Γούργαρης, Α. Γαϊταντζίδης, Κ. Δημητρόπουλος, Ξενοφών Ανδρέου, Κ. Μιχαλόπουλος, Μ. Δημόπουλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Πολυτέλεια η Γ’ Εθνική…»

Ενώ παράλληλα προσέθεσε: «Δε μπορούμε να συνεχίσουμε με τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Έχουμε απομείνει πλέον λίγοι. Είχα πει άλλωστε και παλιότερα ότι η Γ’ Εθνική είναι πολυτέλεια για τη Νέα Μανωλάδα, από την στιγμή μάλιστα που θέλουμε κάθε χρόνο να έχουμε αξιόλογη πορεία. Εμείς δεν προτιθέμεθα να κατεβάσουμε την ομάδα μόνο και μόνο για να μετάσχει στο πρωτάθλημα, με τον κίνδυνο στη συνέχεια να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της».

«Θα στηρίξω…»

Ο Ν. Τακτικός επεσήμανε παράλληλα, ότι σ’ ότι αφορά τον ίδιο, θα βοηθήσει και θα είναι κοντά σ’ όποιον ή όποιους θελήσουν να αναλάβουν την ομάδα: «Σ’ ότι με αφορά, προσωπικά θα στηρίξω όποιον ή όποιους έχουν όρεξη και την δυνατότητα να αναλάβουν την ομάδα. Θα είμαι κοντά σε μια τέτοια προσπάθεια, αλλά εκτός συμβουλίου».

Και τώρα Γ. Σ.

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησή της η απερχόμενη διοίκηση θα συγκαλέσει άμεσα γενική συνέλευση με θέματα οικονομικό- διοικητικό απολογισμό και φυσικά ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.

Στις 8/6 η ΓΣ της Δόξας

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» με την υπ’ αριθμ. 360  απόφασή του κατά τη συνεδρίασή του την 02 Ιουνίου 2016 αποφάσισε, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της, την 08-06-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 (6 μ.μ.) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Διαπίστωση απαρτίας από τον κατάλογο των παρόντων και ταμειακώς εντάξει μελών του Συλλόγου
  2. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και δύο (2) μελών για καθήκοντα πρακτικογράφου καθώς και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους, κατόπιν εισηγήσεως της Προέδρου του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ»
  3. Διοικητικός Απολογισμός από 1-1-2015 έως 31-12-2015
  4. Οικονομικός Απολογισμός από 1-1-2015 έως 31-12-2015
  5. Προϋπολογισμός 2016
  6. Ανάγνωση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από 1-1-2015 έως 31-12-2015
  7. Έγκριση ενεργειών και πράξεων του Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών του  από τις ευθύνες
  8. Διερευνητική εντολή για ύπαρξη εμπράκτου ενδιαφέροντος πιθανού συνδυασμού που θα αιτηθεί την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στην περίπτωση αυτή θα συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση με ημερομηνία που θα καθοριστεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση για την διενέργεια αρχαιρεσιών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση των Μελών του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» θα γίνει την 15-06-2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 (6 μ.μ.) στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου  Δράμας, χωρίς νέα πρόσκληση των Μελών.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΑ ΜΕΛΗ   ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,  ΟΤΙ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ – ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ  ΤΟΥΣ   ΜΕΧΡΙ  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 06-06-2016.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00 (11 π.μ. – 2 μ.μ.)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 25210-37656

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ                  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ

mikriliga.com

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.