Δεν σταματούν τα μετάλλια -όλων των χρωμάτων- για την πολεμική σχολή του απολύτως επιτυχημένου προπονητή της, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου. Το ισχυρό δυναμικό της σχολής δουλεύει σκληρά, προπονείται μεθοδικά και συμμετέχει πάντα αποτελεσματικά σε αγώνες, υπό τις συμβουλές του μοναδικού «πρωταγωνιστή» του, που δεν είναι άλλος απ’ τον προαναφερόμενο.

Το απόγευμα της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα να προστεθούν ακόμη περισσότερα μετάλλια στις αποσκευές των συμμετεχόντων του «Απολλοφάνους».

Την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος συμμετείχαν: στο fighting, η Κόκλα Γεωργία, η οποία κατέκτησε την 1η θέση καθώς και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας της -12 ετών, -32 κιλά. Επίσης, ο Τσιριγώτης Θεόδωρος (12 ετών, -24κιλά) και ο Τσουκαλάς Γιώργος (12 ετών, +50 κιλά) έλαβαν συμμετοχή στο Ne Waza (πάλη εδάφους), οι οποίοι κέρδισαν την 1η θέση με το χρυσό και την 3η θέση με το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα.

Η αποστολή με τους συμμετέχοντες και τον προπονητή τους επιστρέφουν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και φυσικά αμέσως στις καθημερινές τους προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.