Σε μια ακόμα όμορφη και λαμπρή εκδήλωση, όπως πάντα κάνει, η Σχολή πολεμικών τεχνών του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου “Απολλοφάνους Φιλόξενος” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο γνωστό μαγαζί “Lido” το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Πλήθος κόσμου γέμισε την αίθουσα για να παρακολουθήσει την εκδήλωση στην οποία πήραν μέρος οι μικροί αθλητές του Συλλόγου και έκαναν επιδείξεις με αυτά που έχουν μάθει από τον δάσκαλο τους Δημήτρη Παναγιωτόπουλο.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λυκογιάννης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Στασινόπουλος. Επίσης στην αίθουσα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ζίου ζίτσου Αναστάσιος Πουλικίδης ο οποίος απεύθυνε τον σχετικό χαιρετισμό και η Γενική Γραμματέας Μαρία Χαριτοπούλου καθώς φυσικά και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και επίτιμος πρόεδρος Διονύσης Γκρέκας.

Ο Σύλλογος βράβευσε τους καλύτερους (Παγκόσμιους)  αθλητές του για την χρονιά που πέρασε Δανιήλ Λούντζη, Διονύσιο Σούλη, Παναγιώτη Πλέσσα, Ζαχαρία Δρόσο. απένειμε αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές του.  Επίσης ο Σύλλογος βράβευσε για την προσφορά τους  αθλητικούς συντάκτες Δημήτρη Πέττα από την εφημερίδα “Ερμής” και ” ioniansports” και Διονύσιο Μπινιώρη εφημερίδα “Ημέρα” και “Ionianchanel”   H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καλό φαγητό όπως επίσης με τραγούδι και χορό.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.