Με κοινή ανακοίνωση – καταγγελία τους, τρεις ΕΠΣ και εννιά ομάδες Γ’ Εθνικής αναφέρουν:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΠΡΟΣ ΕΠΟ
ΚΟΙΝ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ

“Μετά την εισήγηση-σκάνδαλο της επιτροπής διοργανώσεων και την απόφαση της ΕΕ η οποία υπερψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία όσο αναφορά τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής σας γνωρίζουμε τα εξής:
Παρακολουθούμε με μεγάλη έκπληξη εδώ και ένα μήνα την προσπάθεια συγκεκριμένων μελών της επιτροπής διοργανώσεων να τροποποιήσει τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδος μεταφέροντας την Δυτική Ελλάδα στην Ανατολική για να εξυπηρετήσουν τις ομάδες τους – αυτό το σκοπό έχουν όταν μπαίνουν στις επιτροπές – δημιουργώντας ομίλους μορφώματα. Καταστρατηγούνται προκηρύξεις, ποδοσφαιρικές λογικές, γεωγραφικοί χάρτες με σκοπό – σαρώνοντας όλη την Ελλάδα – να βρούμε τον όμιλο που θα εξυπηρετήσει να στεφθούν πρωταθλητές οι ομάδες τους .
Κύριοι, ΔΕΝ θα κατέβουμε να αγωνιστούμε για να διευκολύνουμε την ΙΔΕΑ που εξύφανε ο σύμβουλος της ΕΠΟ για να ανακηρύξει την ομάδα του πρωταθλήτρια. Λυπούμαστε όμως γιατί ένας σύμβουλος της ΕΠΟ παρέσυρε στη νοσηρότητα του και τους λοιπούς συμβούλους της.
Οι ερασιτεχνικές ομάδες είναι η κοιτίδα του αθλήματος του ποδοσφαίρου και η ΕΠΟ έπρεπε να είναι ο θεματοφύλακας τους και όχι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΉΣ τους, που τους υποχρεώνει σε αποχώρηση και διάλυση.
Συγχαρητήρια στον εν λόγω σύμβουλο, η ομάδα του ανέβηκε από σήμερα.
Εμείς όμως οι υπογράφοντες ομάδες και οι αντίστοιχοι πρόεδροι των Ενώσεων μας θα κοιταζόμαστε στα μάτια με το κεφάλι μας ψηλά και τη συνείδηση μας στην θέση της.
ΥΓ Συγχαρητήρια στην έντιμη στάση του κου Ψαρόπουλου και των μελών της ΕΕ που αντιτάχθηκαν σ’ αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ.

Οι Διαμαρτυρόμενες Ενώσεις
Ε.Π.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ε.Π.Σ.ΑΧΑΙΑΣ
Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τα σωματεία μέλη μας:
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Γ.Π.Σ. ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Έχουν προηγηθεί τα “μαγειρέματα” στην ΕΠΟ για τον καταρτισμό των Ομίλων του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής που πέρασαν τελικά και βγήκαν …εκτρώματα που στέλνουν τις ηλειακές ομάδες να παίζουν στην Αττική και στα Δωδεκάνησα (!!!). Και κάτι τέτοιο θα φέρει για όλες τις ομάδες τεράστια οικονομική αφαίμαξη, κι έως και εξόντωση! Μαζί οι ομάδες και της Αχαΐας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.