Ο Σάκης Τσιώλης όταν έχει κάτι να πει το λέει. Χωρίς ξύλινη γλώσσα. Μπαρουτοκαπνισμένος χρόνια τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στους πάγκους έχει και άποψη και το θάρρος της γνώμης του για θέματα που απασχολούν το σπορ και όχι μόνο. Ο έμπειρος τεχνικός που πρόσφατα αποχώρησε από το Βόλο μίλησε στη mikriliga.com και ήταν αφοπλιστικός.

Αρχικά, μίλησε για το θέμα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό και δεν είναι άλλο από την αναδιάρθρωση:

«Πρώτα από όλα η Σούπερ Λιγκ 2 είναι παρωδία. Πραγματικά ήταν ξεφτίλα για το ποδόσφαιρο με δύο ομάδες που δεν υπήρχαν από την αρχή. Ουσιαστικά ήταν δέκα ομάδες και δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίθηκαν.

Μονόδρομος η μια κατηγορία, η οποία θα ήταν καλή και θα μπορούσε να στηριχτεί υπό την αιγίδα της Σούπερ Λιγκ, να υπάρχει μια διαχείριση γενικότερη, για δεκαέξι ομάδες οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν χρήματα έτσι ώστε να στηριχτούν στα πόδια τους και να βγαίνει υγεία από τη διαδικασία.»

«Να στηριχτούν οι ομάδες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές…»

Και συνεχίζει ο Σάκης Τσιώλης:

«Το πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ είναι ο μόνος πνεύμονας που μπορεί να τροφοδοτήσει με Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Όχι σαν το χάλι της Σούπερ Λιγκ, που οι περισσότεροι παίκτες είναι ξένοι. Είδαμε όλοι την ανάρτηση του Κατσουράνη…

Η Β’ Εθνική πρέπει να έχει δεκαέξι ομάδες, η Γ’ Εθνική τέσσερις ομίλους των δεκαέξι ομάδων. Άντε να βγάλει 6 ομίλους με λιγότερες ομάδες. Η Β’ πρέπει να είναι επαγγελματική με κεντρική διαχείριση από τη Σούπερ Λιγκ.

Όχι να είναι μόνο οι δεκατέσσερις, να είναι κλειστό κλαμπ και οι άλλοι να μην υπάρχουν πουθενά…»

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.