Στη τελική ευθεία μπαίνουν τα διοικητικά της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος καθώς σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γ.Σ. της ομάδας με θέμα παραίτηση του παλιού δ.σ. και προκήρυξη εκλογών με θέμα την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα τρέξει τον σύλλογο τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αυτό θέμα έχει δύο όψεις. Πρώτα από όλα του ουσιαστικό. Δηλαδή να βγει ένα διοικητικό συμβούλιο οικονομικά ικανό, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να βάλει υψηλούς στόχους και δευτερεύοντος, το τυπικό μέρος. Δηλαδή να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται, έτσι ώστε να υπάρξει η υποτυπώδης νομιμότητα για να έχει την εκείνη την δύναμη που απαιτείται το νέο διοικητικό σχήμα.

Επί της ουσίας… αφού αυτό είναι και το ζητούμενο, κύκλοι της διοίκησης κάνουν λόγο ότι έχουν βρεθεί τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σήμερα στην έκτακτη Γ.Σ. θα ανακοινωθούν. Από εκεί και πέρα μετά την παραίτηση του παλιού δ.σ. και επειδή ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά  το σώμα της συνέλευσης θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνει την ίδια στιγμή και εκλογές για την ανάδειξη του νέου δ.σ. ή θα δώσει προθεσμία να δει αν θα υπάρξουν νέες προτάσεις για την ανάληψη των ηνίων από άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέλευση θα γίνει στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, σήμερα στις 7 το απόγευμα

Διον. Κορωνιός: Αρχικά να πουν πόσα χρήματα θα βάλει το κάθε μέλος του νέου δ.σ. και ανάλογα θα πράξω!

Τα νερά τάραξε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή “EL CLASICO” το μέλος της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Διονύσιος Κορωνιός ο οποίος μίλησε για την έκτακτη Γ.Σ. αλλά και τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει μια ημέρα πριν, ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος ανέφερε ότι: “Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα ας έρθει να την πάρει και εμείς θα του δώσουμε και 50.000 ευρώ”. Ο κος Κορωνιός δήλωσε τα εξής: “O πρόεδρος πέταξε το γάντι και εγώ όχι μόνο το σήκωσα αλλά το πετάω και πάλι πίσω. Ο κος Κόκλας δήλωσε ότι όποιος θέλει μπορεί να πάρει την ομάδα και θα βρει 50.000 ευρώ να του δώσει. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι εγώ θα δηλώσω παρών εάν και εφόσον τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πουν πόσα δικά τους χρήματα θα βάλουν στην ομάδα και αν είναι εξασφαλισμένα τα 50.000 ευρώ που αναφέρει ο πρόεδρος. Από όσα βάλουν, εγώ θα βάλω τα διπλάσια. Και αυτό γιατί δεν μπορούν να ακούγονται γενικόλογα και αερολογίες. Ας μιλήσουμε λοιπόν με πραγματικά γεγονότα για να δούμε τις προθέσεις που έχει ο καθένας για την ομάδα”. Ο κος Κορωνιός έχει ταχθεί εδώ και αρκετό καιρό υπέρ της γεφύρωσης του χάσματος που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα και μάλιστα οι δηλώσεις που έκανε στην τακτική γενική συνέλευση, ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα, η παρουσία του στην σημερινή Γ.Σ. θα είναι σημαντική και θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του μετά τις τελευταίες δηλώσεις.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.