Λίγες ώρες ώρες έχουν απομείνει για την εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Ζακύνθου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και φυσικά το νέου προέδρου της Ένωσης. Σήμερα το απόγευμα στις 6 η ώρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζακύνθου, θα κτυπάει η “καρδιά” του ζακυνθινού ποδοσφαίρου. Το τοπίο ξεκαθάρισε το απόγευμα της Κυριακής καθώς υπήρξε μια διαφοροποίηση καθώς ο Χρήστος Μαρμαράς που αρχικά είχε δηλωθεί στην “ομάδα” Ραυτόπουλου με δήλωση του κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, ο 2ος μετά την Αναστασία Κορφιάτη.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Ανδρέας Παπανδρέου θα είναι ξανά υποψήφιος και έχει φτιάξει την δική του ομάδα που θα κατέβει στις εκλογές. Μαζί του θα είναι ο νυν γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου Γιάννης Βερύκιος, ο Παναγιώτης Βελιανίτης βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος  ο Διονύσιος Κουρούμαλος επιχειρηματίας, ο Νίκος Γαρδέλης συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο Νίκος Κυπριώτης ιδιωτικός υπάλληλος, ο Νίκος Παπαναγιώτου ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην πρόεδρος του ΑΟ Τσιλιβή, ο Άγγελος Κωστής επιχειρηματίας-βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Λεβάντε και ο Νίκος Κοντονής συνταξιούχος-Βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, επίσης στην ίδια ομάδα κατεβαίνουν και δυο γυναίκες. Η Νικολέτα Λάππου και η Μαριάνα Πατρινού.

Ο πρώην γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου Χαρ. Ραυτόπουλος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ο ίδιος,  έχει συγκροτήσει μια μικρή ομάδα ανθρώπων και αυτοί είναι οι εξής: O Νίκος Λεονταρίτης-λογιστής, πρώην ταμίας της Ένωσης, ο Σπύρος Μαρίνος, ταξιδιωτικός πράκτορας και ο Διονύσιος Πέττας επιχειρηματίας.

Αναστάσια Κορφιάτη και Χρήστος Μαρμαράς θα διεκδικήσουν την ψήφο των ομάδων χωρίς να είναι σε ανήκουν σε κάποια ομάδα εκ’ των δύο. Η κα Κορφιάτη υποστηρίζεται από την Δόξα Πηγαδακίων ενώ ο κος Μαρμαράς πιθανότατα θα έχει την στήριξη των δύο ομάδων του ΑΠΣ Ζάκυνθος λόγω ότι είναι βετεράνος παίκτης της ομάδας.

Η κάθε ομάδα από τις 14 έχει το δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό σε ένα εκ των δύο υποψήφιων προέδρων και 5 σταυρούς στους υποψήφιους συμβούλους. Πρόεδρος θα είναι αυτός (ένας εκ των Παπανδρέου-Ραυτόπουλου) που θα πάρει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Ενώ τα 8 μέλη με τον ανάλογο αριθμό ψήφων . Η διαδικασία θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα με την Γενική Συνέλευση με θέμα: Εκλογή νέου προέδρου και διοικητικού συμβουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.