Η διοργανώτρια δεν όρισε εκ νέου το Ζάκυνθος-Λεβαδειακός το οποίο αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη24/10. Η Ζάκυνθος δικαιώθηκε μεν και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League 2, ωστόσο το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, που δεν διεξήχθη φαίνεται θα το χάσει στα χαρτιά. Μάλιστα, η Super League 2 ανακοίνωσε στα αποτελέσματα, πως ο Λεβαδειακός παίρνει τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνα.

Ωστόσο, όρισε κανονικά το προσεχές παιχνίδι της Ζακύνθου με τη Ρόδο, για την 5η αγωνιστική. Αυτά και αλλά πολλά συμβαίνουν στη λίγκα και φυσικά στην ομάδα της Ζακύνθου. Για άλλη μια φορά η διοργανώτρια αντί να προστατέψει μια από τις ομάδες της, στην προκειμένη περίπτωση τη Ζάκυνθο την μηδενίζει στο ματς με τον Λεβαδειακό επικαλούμενη τον αθλητικό Νόμο και το άρθρο 57 παρ. 3 που αναφέρεται σε περιπτώσεις ανάκλησης του πιστοποιητικού και φυσικά αποβολής από το πρωτάθλημα.

Όμως, στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22/11 δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, δηλαδή για αποβολή της ομάδας του Ιονίου, παρά του ότι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αναβάλλεται μέχρι η Ζάκυνθος να πάει στο Διοικητικό Εφετείο για την ανάκληση του πιστοποιητικού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πάρθηκε καμιά απόφαση για να μηδενιστεί η Ζάκυνθος στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό! Επίσης, ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα είναι ότι η ομάδα του Ιονίου την Τετάρτη 24/11 δικαιώθηκε από το Διοικητικό εφετείο με απόφαση που βγήκε πριν από την σέντρα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, κάτι που δείχνει ότι κακώς η Λίγκα μηδένισε την ομάδα της Ζακύνθου.

Οι νησιώτες, όπως όλα δείχνουν, αυτό το μεγάλο θέμα δεν θα το αφήσουν έτσι!  Σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσουν ένσταση κατά την απόφασης της λίγκας η οποία χωρίς καμιά ημέρωση και χωρίς να συνεδριάσει το πειθαρχικό της όργανο βάζει ξανά την ομάδα της Ζακύνθου στον “τοίχο”. Έτσι λοιπόν, η διοίκηση της ομάδας του Ιονίου έχει κάνει δύο εντάσεις κατά του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της λίγκας. Μια αφορά το ματς με την Καλλιθέα και η 2η το ματς με τον Λεβαδειακό και αυτό γιατί, η Ζάκυνθος αν μείνει η κατάσταση ως έχει με 2 μηδενισμούς θα παίζει κάθε Κυριακή με την “δαμόκλειο σπάθη” πάνω από το κεφάλι της καθώς με 3 μηδενισμούς αποβάλλεται οριστικά από το πρωτάθλημα!     

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.